Regal muzical de excepţie la Iaşi

„Ten Years After”, cea mai populară formaţie britanică de blues-rock de la sfârşitul anilor ‘60 și începutul anilor  ’70, revine, anul acesta, în România cu o serie de patru concerte senzaţionale în cadrul unui proiect denumit “Woodstock legend comes alive – Romanien Tour 2011”.

Luni, 24 octombrie 2011, începând cu ora 19.00, ieşenii au privilegiul de a se întâlni, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu frumoşii nebuni ai rock-ului şi blues-ului, care şi-au pus amprenta asupra muzicii britanice, şi nu numai, în urmă cu jumătate de secol. Prin urmare, fanii se pot pregăti de pe acum pentru un concert precum o explozie de vigoare – un show de excepţie pentru care membrii trupei britanice sunt extrem de apreciați după cinci decenii de la debut. Formația  „Ten Years After” este renumită în întreaga lume ca fiind unul dintre grupurile din elita mondială a muzicii rock.

Energia veteranului Leo Lyons, basistul care te cucereşte instantaneu, Joe Gooch, chitaristul care îmbină perfect trecutul trupei cu prezentul, percuţia inconfundabilă si dinamică a lui Ric Lee şi discreţia  plină de nuanţe a clapelor mânuite de Chick Churchill, toate acestea alcătuiesc un tot unitar:  „Ten Years After”.

„I’m Going Home“, „Hear Me Calling“, „I’d Love To Change the World“ sau „Love Like a Man“sunt câteva dintre marile hit-uri semnate Ten Years After, care vor fi auzite pe scena Casei Sindicatelor.

La concertul de la Iaşi este invitată şi cunoscuta trupă Riff, exponent de seamă al rock-lui românesc, un grup care abordează un hard-rock sănătos cu nuanţe de blues, într-un cuvânt o muzică din suflet.

Prețurile la concert variază între 60 și 170 de lei, în funcție de categoria de loc.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *