Renegăm Halloween-ul, dar îl petrecem!

Halloween-ul este o sărbătoare importată de la americani, mulţi dintre români renegându-o tocmai pentru acest lucru. Cu toate acestea, mai toate cluburile din ţară au avut petreceri cu această tematică, obligându-i pe invitaţi să vină costumaţi. Deşi este o sărbătoare importată, tinerii privesc acest eveniment ca un motiv în plus de distracţie, fiind departe de ceea ce înseamnă Halloween-ul cu adevărat: copii mascaţi, care umblă din uşă în uşă, colindând şi primind în schimb bomboane.

Iaşul nu a făcut excepţie de la regulă, un week-end întreg putându-se vedea pe străzi tineri costumaţi în fel de fel de personaje, unele mai înfricoşătoare decât celelalte. O astfel de petrecere a fost organizată şi în Kaze Pub, care, de altfel, a fost arhiplin.

Se pare că studenţii din Iaşi sunt fani împătimiţi ai vampirilor, întrucât majoritatea erau costumaţi astfel. Zâne au fost puţine, doar câte un Mario rătăcit şi un marinar destinzând atmosfera.

La finalul sărbătorii, dacă e să tragem linie, tinerii s-au distrat pe cinste, patronii speculanţi au înregistrat câştiguri semnificante, iar PIB-ul… a crescut. Aşadar, „Trick or Treat!”.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *