Repetentul, premiantul şi declaraţia săptămânii. Vezi cine a obţinut aceste premii

Repetentul săptămânii: Vanda Vlasov – nota 4
Vanda Vlasov (foto sus) este urmărită penal pentru că a pus două angajate ale Curţii de Arbitraj Internaţional să îi dea documente care au fost folosite de Mihail Vlasov în dosarul în care este judecat pentru fapte de corupţie. O slujitoare de-a Vandei s-a jurat că a auzit-o pe aceasta când vorbea singură, în faţa oglinzii. „Risc cel mult un arest la domiciliu. Aşa va avea şi tata cu cine juca un tabinet, un popa prostu’”, ar fi zis fata lui Vlasov. Da’ noi nu prea am crede.

viorel blajut_2

Premiantul săptămânii: Viorel Blăjuţ – nota 10
Chiar de ziua lui, deputatul independent ieşean Viorel Blăjuţ (dreapta) a demarat o campanie de ajutorare a şcolilor din judeţ care nu dispun de apă potabilă şi grupuri sanitare. „Dacă tot vorbim de setea de învăţătură a elevilor, măcar să le-o astâmpărăm cu apă potabilă”, ar fi fost auzit Blăjuţ, informaţia neconfirmată până la ora publicării acestei ştiri.

MRU piata

Declaraţia săptămânii: MR Ungureanu
„Cu două vinete, cu nişte usturoi tras prin tigaie şi cu nişte felii de pâine în gălbenuş de ou iese o gustare delicioasă”, Mihai Răzvan Ungureanu, liderul Forţei Civice, aflat în campanie electorală prin pieţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *