Robert Turcescu și iubita lui mai tânără s-au căsătorit! Uite ce fericiți sunt cei doi tineri însurăței

După o perioadă plină de probleme, în care a mărturisit că ar fi fost ofiţer acoperit şi s-a retras din lumea presei, Robert Turcescu s-a căsătorit astăzi cu aleasa inimii lui în faţa ofiţerului stării civile.

După ce s-a tot speculat pe tema căsătoriei sale, Robert Turcescu și-a luat astăzi inima în dinți și a mers la Primăria Sectorului 1 din Capitală pentru a se căsători cu o tânără blondină.

Cea care-i stă alături fostului jurnalist Robert Turcescu și care, începând de astăzi este doamna Turcescu este o frumoasă blondă de 25 de ani. O cheamă Oana, a terminat Facultatea de Sociologie, este un suflet romantic care scrie poezii și, demn de remarcat, în ciuda vârstei, are deja o afacere de succes. Mai exact, proaspăta doamnă Turcescu este designer vestimentar și totodată manechin pentru creațiile sale vestimentare pe care le vinde prin intermediul internetului dar și printr-un boutique din sectorul 1 al Bucureștiului.


”Ca orice om care iubeşte şi este iubit, îmi doresc un copil, dar mai multe nu vă spun pentru că întotdeauna am fost discret în ceea ce priveşte viaţa mea de familie”, spunea recent  Robert Turcescu.

Încântați și fericiți, cei doi tineri însurăței au ieșit zâmbind larg din oficiul stării civile și, ținându-se strâns de mână, vizibil emoționați în momentul în care amicii au început să cânte ”La mulți ani”, au mers direct la mașină, unde Oana și-a lăsat buchetul imens de flori pe care l-a primit. Opriți de jurnaliști pe drum, Robert a dat și o scurtă declarație, tot ținând-o strâns de mână pe Oana. ”Este o zi minunată pentru noi, suntem foarte fericiți, suntem bucuroși că avem lângă noi pentru acest eveniment oameni dragi, din familie”, a spus Robert.
Una dintre femeile care au tot sperat că îl vor duce în fața altarului pe Robert Turcescu este și actrița Oana Sârbu, cei doi având o relație de 10 ani până să ia decizia că nu se potrivesc și să se despartă.

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *