Romeo Vatră umblă cu lista vopsită

Fac liberalii ce fac şi pozează mai mereu în victime ale hoţilor şi tâlharilor. Aşa s-a întâmplat şi la ultima şedinţă de Consiliu Judeţean, unde liderul de grup de la PNL, Romeo Vatră a pus în faţa consilierilor o listă pe care fiecare trebuia să-şi dea semnătura pentru proiectul de construcţie a centurii ocolitoare a Iaşului.

Pe final însă, ia lista lui Vatră de unde nu-i! Că unii şi-or fi trecut pe ea lista de cumpărături dictată de nevastă la telefon, ori şi-au luat notiţe din şedinţă, să aibă se declara presei, nimeni nu ştie!

Nu mai punem la socoteală demersul pur politicianist, prin care liberalii se apucă de strâns semnături pentru proiecte care necesită o căruţă de bani şi pe care nimeni nu ştie de unde să-i scoată. Mai mult, nu i-am văzut pe liberali să strige despre semnături şi despre autostradă sau şoseaua de centură când au avut şeful de filială deputat şi ministru al Transporturilor. Dar, e uşor să ţipi când ştii că nimic nu se rezolvă. Prin urmare, să strigăm cu toţii: „Hoţii! Hoţii!” Poate aşa va apărea nu doar lista cu semnături, ci şi banii pentru şosele şi autostrăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *