Roxana Bratec şi Marius Striblea fac nuntă

Şeful avocaţilor şi iubita sa reporteriţă vor fi naşi  

Striblea-Marius-Sebastian

Striblea Marius Sebastian

Petrecere fastuoasă cu avocaţi şi jurnalişti, sâmbătă, 15 octombrie 2011, la Restaurantul „La Castel“, din zona Pădurii Breazu. Avocatul ieşean Ciprian Mitoşeriu s-a gândit că a venit timpul ca să-şi pună şi el pirostriile, la aproape 30 de primăveri. Acesta şi-a găsit şi naşi pe măsură: decanul Baroului ieşean, Marius Striblea. Acesta nu va cununa însă de unul singur, ci împreună cu noua sa prietenă şi iubită, Roxana Bratec, reporteriţă la TVR Iaşi.

La petrecerea de „La Castel“ au fost invitaţi nume grele din avocatură şi justiţie, dar şi din mass-media locală, colegi cu „naşa“ Roxana.

Locaţia unde se va desfăşura evenimentul este situat la aproximativ 200 de metri de terasa vechii berării din Breazu. Construcţia imobilului este una de tip medieval şi aparţine milionarului ieşean Costel Rădeanu, patronul firmei Euromarket SRL.

Întrebarea noastră este: Cine va fura mireasa? Un avocat şprinţar, coleg cu naşul, ori vreun reporter de la TVR, coleg cu naşa? S-aveţi multă sănătate şi Casă de piatră!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *