S-a măritat Alina, sora Laurei Cosoi

Pentru că tot e sezonul nunţilor, să vă povestim şi despre nunta din familia Cosoi. Nu, nu s-a măritat Laura Cosoi, ci sora sa din Iaşi, Alina.

Petrecerea burlăciţelor
Pentru acest eveniment, vedeta TV s-a întors acasă, la Iaşi, cu câteva zile înainte de căsătoria surorii sale. „I-am organizat, împreună cu prietenele ei, petrecerea burlăciţelor. Nu pot spune că mă dau în vânt după astfel de petreceri, dar știind că Alina își dorește să marcheze cumva evenimentul, i-am făcut bucuria. Am organizat o masă la un restaurant elegant din Iași, într-o grădină la lumina lumânărilor și, deși Alină știa despre petrecere, i-am pregătit o mulțime de surprize. A primit cadouri care au amuzat-o teribil, dar și unele care au emoționat-o până la lacrimi. I-am cântat <<Mi-o zîs mamă că mi-o dă>>, am pregătit jocuri amuzante, am depănat amintiri și ne-am bucurat de momentele petrecute împreună”, a explicat Laura pe blogul personal.

alina_laura cosoi_2

Chef în poieniţă
Petrecerea nu s-a limitat doar la atât. “Ca să nu fie o seară clasică și ca să evităm clișeele, mi-am dorit să continuăm petrecerea într-un loc special, care să aibă o însemnătate pentru Alina. Noi locuim în Copou, pe Sărărie mai exact, iar în spatele casei, după livadă, avem o fâșie de pășune la marginea unei păduri. Obișnuiam să mergem acolo când eram mici, să facem grătare și baie în izvor. Așa că, în drum spre casă, cu gândul la copilărie, cu geamurile de la mașină deschise lăsând noaptea să ne inunde, am coborât spre pădure. Din noapte se distingea o alee cu lumânări și, după două curbe, am ajuns în poienița din spatele casei. În mijlocul poieniței ne-a întâmpinat focul de tabără, muzica, lampioanele, dar și prietenele Alinei. A fost magic momentul. Am petrecut până dimineață”, a spus Laura.

Noi ce să mai adăugăm? Casă de piatră şi o aşteptăm şi pe Laura să îmbrace rochia de mireasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *