Sâni perfecți de la 17 euro pe lună: Credit pentru silicoane doar cu buletinul!

Cine spune că frumusețea nu se poate cumpăra se înșeală amarnic! Cel puțin la Iași e la super-ofertă și în rate! O clinică privată de… să-i spunem „remodelare corporală” a intrat puternic pe piață cu o ofertă de nerefuzat: silicoane, liposucții și măriri de buze în rate!operatzii_tzatze_2

Pițipoancele din întreaga țară sunt de acum binevenite în capitala Moldovei pentru a avea parte de servicii complete, cu prețuri care încep de la doar 17 euro. Spre bucuria bărbaților, probabil cea mai solicitată procedură este cea de mărire a sânilor. Cu silicon sau cu untura proprie, extrasă din alte zone corporale mai dotate, augmentarea mamară se va menține și anul acesta în topul preferințelor doamnelor Susanu_Clinic_logocare au suspinat nopți în șir uitându-se la Baywatch și la sirena blondă alergând pe plaja însorită. Visul lor de a avea un decolteu similar cu cel al Pamelei Anderson este atât de aproape acum!

Sâni fermi și abdomen fin

La Susanu Clinic sânii perfecți pornesc de la 17 euro pe lună. Cam atât este valoarea unei rate lunare pentru o intervenție de fatgrafting. Conservatoarele pot opta, însă, și pentru un implant clasic, rata pentru acesta fiind de 29 de euro pe lună. „Lipofillingul mamar reprezintă o nouă eră în chirurgia estetică și reconstructivă a sânului. Descrisă de autorii americani și japonezi, tehnica măririi de sâni cu grăsime proprie reprezintă o opțiune terapeutică cu operatzii_tzatze_1avantaje remarcabile față de tehnicile clasice de mărire sau ridicare de sâni cu implante siliconare”, spun cei de la Susanu Clinic.

Și bucuriile nu se opresc aici! Frumoasele țării care nu pot refuza bunătățile dulci, dar care se plâng de excese adipoase pot găsi la Iași alinarea. Tot cu o rată lunară de 17 euro, acestea pot beneficia de liposucții. Mai scumpe, însă, sunt remodelările feței. O rinoplastie înseamnă o rată de 21 de euro pe lună.

Proaspăt deschisă, clinica se pare că va avea un succes răsunător. Așteptăm cu interes pelerinajele în scop estetic din țară și, de ce nu, de peste hotare!

Piți P. O. Anca

5 comentarii

Lasa comentariu
  1. bya

    As vrea sa imi pun si io niste silicoane cam kit mar costa imi spune si mie cineva petru ca am sini mikuti

  2. visan roxana

    Buna ziua. As dori sa mi maresc bustul pt ca este f mic. I mi puteti da mai multe informatii?! In rate as dori. O zi buna!

  3. Rogel Elis

    Buna seara! Ma Nu mess Elis, locuiesc in Germania si m.ar interesa si pe mine marirea sanilor cu grasime. As Dori sa stiu cat m.ar costa integral sau in rate ! Si cat ar trebui sa stau acolo? Multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *