Sanmartean este in genunchi! Cu ochii in lacrimi, l-a implorat pe Galca sa il lase sa se duca la sotie dupa ce a aflat ASTA…

Este cel mai bun fotbalist al Stelei si are o familie fericita, insa Lucian Sanmartean a primit o noua lovitura din partea soartei. Sotia sa este, din nou, bolnava de cancer, dupa ce, in 2012, a reusit sa se vindece. Fotbalistul va pleca la Viena cu ea.

Lucian Sanmartean a reusit in numai cateva etape de campionat sa fie cel mai bun fotbalist de la Steaua. La cei 34 de ani ai sai, Sanmartean valoreaza milioane de euro, este iubit de antrenor si de galerie, insa, in anul 2012, viata lui trebuia sa intre pe un alt fagas. Se gandea sa se lase de fotbal si sa divorteze si de sotia sa, Maria, cu care se iubeste de mai bine de 14 ani si cu care are si un copil. Intre timp insa, el a aflat ca aceasta a fost diagnosticata cu cancer la san.

Lucian este extrem de fericit langa sotia lui, Maria

Lucian este extrem de fericit langa sotia lui, Maria

De atunci, Sanmartean s-a schimbat total. A renuntat la amanta, si s-a dedicat total sotiei sale. Tratamentele si iubirea familiei au facut ca Maria sa se vindece de cumplita boala, iar totul a revenit la normal pentru fotbalist, dupa o perioada extrem de grea.

 

A fost la un pas de divort!

Insa, cand totul mergea ca pe roate in viata acestuia, Lucian a primit o noua lovitura din partea soartei. In urma cu doar cateva saptamani, in urma unui control medical, Maria a fost anuntata de medici ca boala a recidivat. De atunci, fotbalistul nu isi mai gaseste linistea si este disperat sa isi salveze sotia, mai ales ca au impreuna si un copil, care nu intelege nimic din ceea ce se intampla.

Sanmartean a vorbit deja cu antrenorul Costel Galca despre situatia lui, iar acesta a decis sa nu il mai foloseasca pe teren pentru o perioada:

 

Isi duce sotia la Viena!

Lucian Sanmartean

Lucian Sanmartean

„Au hotarat impreuna sa mearga la Viena, iar Maria sa se opereze acolo. Va urma o perioada foarte grea, mai ales ca ea va suferi o noua interventie chirurgicala, dar si cure cu citoastatice. Este cumpli, mai ales ca stie deja prin ce a trecut prima data.

Conducerea Stelei este alaturi de el, la fel si toti prietenii. Incearca sa se tina curajos, pare bine, insa ce e in sufletul lui numai el stie. Isi iubeste mult sotia si nu are de gand sa o lase nici o clipa singura”, a declarat un apropiat al fotbalistului, pentru CANCAN.ro.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *