Scandal urias intr-o scoala din Satu Mare. Directoarea a scos elevele in curtea scolii pentru o perchezitie „anti-sex”

Incident revoltator consumat la o scoala din judetul Satu Mare. Directoarea adjuncta a scos toate elevele din clasele V – VIII in curte, pentru o perchezitie corporala.

Convinsa ca una dintre fetite a intretinut relatii intime, profesoara si-a imaginat ca astfel o va prinde pe vinovata in fapt. In realitate, cea vizata a marturist ca a facut pe ea.

Gandul ca in scoala s-au petrecut fapte rusinoase a determinat-o pe directoarea adjuncta sa ia masuri extreme. Le-a scos pe cele 100 de eleve in curte si le-a obligat sa ii arate rand pe rand lenjeria intima.

Cu nonsalanta, spune ca nu le-a umilit, ci doar a incercat sa afle adevarul.

„Am inceput cu fetele de-a opta si cand am ajuns in grupul celor de a cincea, una dintre fete nu avea chilotii. Dupa ce am descoperit povestea, nu i-am facut observatie fetei, ci le-am adresat observatii tuturor elevelor, in general, ca daca se mai intampla lucruri delicate, sa caute sprijin la cadre. Am luat-o ca pe o educatie, nu sa le jignesc”, s-a aparat Adriana Ciul, directoarea adjuncta.

Biata copila prinsa fara chiloti a povestit rusinata ca a facut pe ea si n-a avut de ales. Colegele ei au povestit acasa ce s-a intamplat si astfel informatia a ajuns si la inspectoratul scolar.

„S-a speriat, ca n-a stiut despre ce este vorba”, a spus mama unei fetite despre copilul ei.

Psihologii considerata ca impardonabil gestul profesoarei.

Pe de alta parte, unii parinti sunt de acord cu decizia directoarei: „A facut foarte bine. Daca imi vine acasa cu alte probleme, e bine?”.

Daca va fi gasita vinovata de superiori, directoarea scolii risca sa-si piarda slujba.

Sursa: stirileprotv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *