Schimbare în Pro TV din septembrie. Cine se alătură echipei

Marcel Radu se alătură, din luna septembrie, echipei de producţie a postului Pro TV, având funcţia de Talent Manager, poziţie pe care a ocupat-o la Antena 1 până la începutul acestei luni, când a fost înlocuit de Augusta Lazarov.

Marcel Radu are o experienţă de peste 11 ani în televiziune, o cunoaştere solidă a pieţei, dar şi o înţelegere a oportunităţilor şi intereselor celebrităţilor, pe care le-a aprofundat în ultimii doi ani ca Talent Manager în Antena TV Group, se precizează într-un comunicat al postului din Pache Protopopescu. La Pro TV, Marcel Radu va fi responsabil cu strategia de dezvoltare a reţelei de celebrităţi şi managementul portofoliului actual de vedete şi cu negocierea şi conformitatea contractelor celebrităţilor Pro TV, mai precizează oficialii televiziunii. „Pentru mine, faptul că mă alătur liderului televiziunilor din România este o mare responsabilitate şi onoare. Mă voi folosi de toată experienţa acumulată în timpul celor 11 ani de televiziune şi voi continua să dezvolt şi să consolidez portofoliul de vedete Pro TV.

radu-marcel-vedete-1

Mă voi ghida după principiile pe baza cărora am construit toate relaţiile de colaborare de până acum, respectiv încredere, respect şi seriozitate. Mă mândresc cu faptul că în ceea ce am făcut am pus toată energia şi creativitatea mea şi cred că acestea sunt lucrurile care m-au adus până în acest punct. La fel voi face şi de acum înainte, alături de Pro TV, noua mea echipă“ , a declarat Marcel Radu. „Pro TV este cel mai puternic brand de televiziune din România, iar în spatele imaginii noastre au stat, întotdeauna, personalităţi puternice. Avem un portofoliu impresionant de formate internaţionale de top şi show-uri de cea mai bună calitate, iar o parte reprezentativă din succesul acestora se datorează persoanelor implicate, vedetele care prezintă, jurizează sau concurează în acestea. Nume precum Amalia Enache, Andi Moisescu, Andra, Andreea Esca, Cătălin Măruţă, Iulia Vântur, Loredana, Marius Moga, Mihaela Rădulescu, Pavel Bartoş, Smiley, Tudor Chirilă şi mulţi alţii au scris istoria televiziunii din România. Sunt încântat că Marcel se alătură echipei noastre, iar împreună vom întări portofoliul de celebrităţi, care va contribui, la rândul lui, la consolidarea brandului nostru. Vom continua să scriem noi pagini în istoria Pro TV“, a declarat la rândul lui Aleksandras Cesnavicius, directorul-general al postului.

Sursa: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *