Se dezbraca fara rusine, dar nu face sex! Cum arata aproape goala ultima virgina din industria muzicala!

Nepoata manelistului Adi de la Valcea, s-a dezbracat de inhibitii pe o plaja de fite, in timp ce era admirata de privirile pofticioase ale barbatilor din jur. Cantareata jura ca pana acum nu s-a atins niciunul de ea si nici n-o va face prea curand.

Supranumita “Beyonce de Romania”, nepoata manelistului Adi de la Valcea a ajuns celebra in doi timpi si trei miscari, fara prea multe interventii de la unchiul ei influent. Valceanca a demonstrat nu doar ca are voce, dar si un corp pe care barbatii se inghesuie sa-l admire in ritm de dans in localul in care ea canta aproape seara de seara.

Daca pe plan profesional totul I se aseaza perfect, nu la fel se intampla si in viata intima. La cei 20 de ani, ea jura ca pana acum nu s-a atins de ea niciun barbat si ca este virgina. Lucru sustinut si de tatal ei.


“Roxana este viata mea, iar la 20 de ani este domnisoara. O pot demonstra cu certificat! Eu, de-aici de la Paris, o sustin moral si financiar ca sa faca ce-i place pentru ca este o fata foarte inteligenta si talentata. Adi o mai ajuta cu sfaturi, pentru ca el este din breasla. Noi doi insa suntem foarte buni prieteni si imi spune tot ce face. Pentru mine ea este farmecul vietii”
, spunea Mugurel Dobritoiu intr-un interviu, in urma cu jumatate de an.

Nu vrea sa faca sex!

Acum, Roxana a prins mai mult curaj si s-a dezbracat nu doar in fata unui barbat, ci a mai multora.

Roxana se lauda cu forme generoase

Roxana se lauda cu forme generoase

Ea s-a jucat cu imaginatia lor pe o plaja de fite unde a defilat intr-un costum de baie periculos de sexy, prin care a lasat sa i se vada formele perfecte.

Desi multi tineri sunt adeptii iubirilor de-o vara, cantareata nu este hotarata sa nu cedeze ispitelor nici macar acum. “Nu am timp decat de cantari si somn. M-am cumintit de tot. Nu am timp de alte prostii si nici nu o sa se intample prea curand”, a spus artista foarte sigura pe ea.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *