Secretul MURDAR al Mihaelei Rădulescu. TOTUL a ieşit la iveală abia după ce a devenit oficial iubita lui Felix Baumgartner

Vacanta spectaculoasa a Mihaelei Radulescu in bratele lui Felix! Noul iubit cu avere de 200 de milioane de euro a inchiriat o cabana de lux in Elvetia! Pozele postate aratau un peisaj de vis, dar fanii vedetei au remarcat o gafa monumentala!

media_142021990176457600

2015 se anunta un an spectaculos pentru Mihaela Radulescu! Vedeta va aparea pe micile ecrane in calitate de jurat la emisiunea „Romanii au talent”, iar din punct de vedere sentimental se poate lauda cu o cucerire ravnita de femeile din intreaga lume.

Protagonista noastra este, de mai bine de doua luni, iubita lui Felix Baumgartner, un sportiv austriac cunoscut indeosebi pentru celebrul salt din stratosfera care l-a propulsat direct in “Cartea recordurilor”. Posesorul unei averi evaluate la 200 de milioane de euro, parasutistul i-a oferit Mihaelei un inceput de an idilic, intr-o regiune care pare desprinsa din povesti.Jurata de la „Romanii au talent” si iubitul au intrat in 2015 la o cabana de lux, intr-o zona superba a Elvetiei.

media_142021160472693100

Austriacul a inchiriat o cabana de lux situata in estul Elvetiei, la altitudinea de 1083 metri, cu o priveliste spectaculoasa a Muntilor Appenzell. Cadoul de vis pentru romanca l-a costat pe Baumgartner in jur de 3000 de euro pe noapte, iar apartamentul pe care cei doi l-au ales a fost, cum altfel, “perla” cabanei. Indragostitii s-au bucurat din plin de atractiile zonei si, dupa cum se poate observa din pozele postate de austriac pe o retea de socializare, ambii s-au relaxat, dupa plimbari lungi, la un trabuc in restaurantul luxosului stabiliment.

Ciudat este ca, in ciuda viciului la care se pare ca nu poate renunta, proaspata jurata a emisiunii “Romanii au talent” a acceptat sa fie, in 2008, imaginea unei campanii anti-fumat, lansata de Ministerul Sanatatii.

Pentru actiunea respectiva, diva s-a lasat pozata aproape goala, carcotasii spunand ca e mai degraba o campanie de promovare a formelor protagonistei si nicidecum un indemn la renuntarea la tutun. Fanii cu memorie ai Mihaelei au avut grija sa-i aminteasca, prin comentarii la pozele care o infatisau cu trabucul, ca ipostaza nu o onoreaza tinand cont ca s-a erijat intr-o luptatoare impotriva fumatului acum sapte ani.

Protagonista a unei campanii anti-fumat in 2008, Mihaela nu se sfieste sa se lase pozata un trabuc in mana

media_142021169970115400

 

Sursa: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *