Sedusa si abandonata, Alina Eremia se razbuna pe Bogdan de la Maxim! Si-a dat hainele jos si…

Nu e de ajuns sa fii una dintre cele mai sexy femei din Romania! O stie Alina Eremia, cantareata tocmai despartindu-se de iubitul ei, Bogdan de la Maxim, care a parasit-o pentru frumoasa Oana Zara.

Lasata cu buza umflata de iubitul ei, Alina a ales cea mai frumoasa razbunare cu putinta, postand o poza cu ea in costum de baie pe contul de Facebook.

Bogdan si Alina si-au facut relatia publica pe 10 iunie, dupa jumatate de an de iubire in secret

Bogdan si Alina si-au facut relatia publica pe 10 iunie, dupa jumatate de an de iubire in secret

Iar daca unele femei se „ofilesc” dupa o despartire, frumoasa cantareata a inflorit, lucru sesizat si de prietenii ei virtuali, care au felicitat-o pentru forma fizica in care se afla.

Esti foarte frumoasa, Alina!„, „Esti perfecta„, „Pur si simplu te ador„, „Si vara te iubeste pe tine„, „Te ador, frumoaso! Cat de frumoasa esti” – sunt cateva dintre mesajele admiratorilor.

Parasita pentru Oana Zara!

Relatia dintre Alina Eremia si Bogdan Medvedi s-a incheiat la sfarsitul lui iunie. Potrivit surselor CANCAN.RO, liderul trupei Maxim a lasat-o pe cantareta pentru Oana Zara.

Bogdan a parasit-o pe Alina pentru frumoasa Oana Zara

Bogdan a parasit-o pe Alina pentru frumoasa Oana Zara

Devenita cunoscuta in urma participarii la show-ul „Romanii au talent”, frumoasa dansatoare i-a furat mintile lui Bogdan, tanarul cantaret declarandu-se totalmente indragostit de noua lui iubita.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *