Senatorul Scântei umblă,ca tot omul, prin Creta!

Dom’le, stau și mă gîndesc dacă un control medical complet nu ar fi util celor care vor să fie aleși de noi. Nu de alta, dar remarcăm că unii din ei trăiesc în nori, într-o realitatea a lor, o normalitate a lor,care nu are nici o legătură cu realitatea noastră, normalitatea  noastră, a celorlalți. De un exemplu,indrăgita noastră senatoare Iulia Scântei. Intr-o postare de azi pe facebook, Scântei ne anunță fericită că e prin Creta și, ca să apăsăm mai cu forță atunci cind ne băgăm unghia în gît plus inventarea de înjurături noi, ne arată și poze de pe acolo.Dar să vedeți ce scrie!Te doare capul!

„Un weekend relaxant, cu soare, mare albastrã si prieteni dragi, cu finul Teo cel mic, dar cu zâmbet mare, pe tãrmurile Cretei.
Ador normalitatea si emotiile vietii noastre obisnuite, departe de orice altceva!”

Mamaie, ori ești total lipsită de tact, ori ai IQ din două cifre,ori nu trăiești pe lumea asta! De cînd normalitatea vieții noastre obișnuite implică week-end-uri în Creta? Sînt o groază de amărășteni care ar fi mulțumiți sa-și facă un sfîrșit de săptămînă și la Purcica,dar nu pot , că renumerația, după buget,mică. Nu am pretenția să fim toți de o măsură pentru că nu sîntem. Dacă ai mai mult, bucură-te de ce ai, dar nu fă paradă din asta. Eu zic să-ți faci un album foto că pe viitor pot să vină vremuri cînd nu poți să faci nimic, deși timp ai berechet, iar amintirile din vremurile bune ar ajuta la menținerea moralului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *