SEX CA-N FILME: Patru vedete din România au renunţat la inhibiţii

Nu mulţi actori acceptă să joace scene erotice în filme, însă cei care o fac spun că totul a fost de dragul artei şi că se simt foarte bine în pielea lor

Laura Cosoi şi rolul din „Cel ales“

În filmul românesc „Cel ales“, care rulează în prezent în cinematografele din toată ţara, Laura Cosoi are rolul principal feminin. Într-una dintre secvenţe, ea face sex cu actorul principal, interpretat de Bogdan Stanoevici.

Mădălina Ghenea, sex în serialul „Borgia: Adevăr şi frică“

Despre fotomodelul român Mădălina Ghenea s-a scris, la sfârşitul anului trecut, că apare în scene de sex în serialul „Borgia: Adevăr şi frică“. Potrivit celor de la Adevărul, Ghenea o interpretează pe Dorotea Malatesta, amanta lui Cesare Borgia, fiul nelegitim al papei Alexandru al VI-lea, în cinci episoade din ultimul sezon al serialului „Borgia: Adevăr şi frică“.
Românca apare nud şi este protagonista unor scene de sex, alături de actorul britanic Mark Ryder, interpretul personajului principal.

Ana Ularu a făcut sex în „Borghia”

La fel ca şi Mădălina Ghenea, Ana Ularu a apărut în secvenţe de sex în serialul „Borghia“. Totul s-a întâmplat în urmă cu aproximativ un an de zile, actriţa româncă fiind în film soţia lui Cesare Borgia, acelaşi alături de care a apărut şi Ghenea.

Ileana Lazariuc, alături de Lucian Viziru

În urmă cu mai mulţi ani, Ileana Lazariuc a fost convinsă de Sergiu Nicolaescu să apară goală în filmul „Supravieţuitorul“. La vremea respectivă, actriţa a filmat o scenă erotică alături de Lucian Viziru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *