Sex: O femeie bună la pat trebuie să ştie aceste 5 lucruri

Ce înseamnă să fii bună la pat? Mulţi ar spune că trebuie să ştii multe poziţii sexuale din care să îţi satisfaci iubitul, să ştii mişcări care să-l ducă pe culmile plăcerii în cel mai scurt timp. Dar să fii bună la pat nu înseamnă doar asta, ci şi ce faci până să ajungeţi între cearceafuri şi înainte.

Conversaţii intime

Pentru unele persoane este destul de greu să discute cu partenerul despre sex, însă cel mai bun moment să facă acest lucru este între partidele de amor sau chiar după acestea. Îi poţi spune partenerului ce lucruri noi vreţi să încercaţi, ce îţi place mai mult şi el poate face acelaşi lucru. Comunicând dorinţele şi nevoile tale, puteţi ajunge să vă cunoaşteţi mai bine şi astfel să vă simţiţi mai bine în intimitate.

Orgasmul

Chiar dacă partenerul tău face totul pentru a te satisface, nu trebuie să îl laşi pe el să facă toată treaba şi nu este nicio problemă în a-l ajuta. Sau mai bine spus, a te ajuta singură. Îţi cunoşti corpul destul de bine încât să poţi ajunge la orgasm în timp ce faci sex, stimulându-ţi singură clitorisul şi adoptând poziţiile cele mai potrivite pentru asta.

Erecţia, câteodată problematică

După ce ejaculează o dată, bărbaţii trec printr-o perioadă de timp – mai scurtă, de la câteva minute, sau mai lungă – în care le este fizic imposibil să mai aibă o erecţie, fără să conteze cât de mult sunt stimulaţi. De asemenea, câteodată se poate întâmpla să îşi piardă erecţia în timp ce faceţi sex.

Nu te gândi că tu eşti de vină, ci pot fi mulţi alţi factori de vină pentru această situaţie, de la stresul adunat peste zi la serviciu şi până la consumul de alcool sau droguri înainte de contactul sexual.

Întotdeauna vei avea un miros

Oricât de mult ai încerca să-l îndepărtezi şi oricât de mult îţi displace acest lucru, nu ai ce-i face. Vaginul tău întotdeauna va avea un miros specific. Câteodată poate fi mai neplăcut, din cauza bacteriilor adunate acolo, din cauza diferitelor infecţii pe care le poţi face sau atunci când mergi la sală sau faci multe exerciţii, pentru că transpiri mult în zona aceea. Igiena intimă este foarte importantă, atât pentru sănătate, dar şi ca să îndepărtezi mirosurile neplăcute, însă un miros specific va exista întotdeauna.

Protecţia este foarte importantă

Chiar dacă vă iubiţi foarte mult şi sunteţi pregătiţi să faceţi şi pasul următor în relaţie, este foarte important să vă protejaţi şi înainte să renunţaţi la prezervative să vă faceţi analizele. Sănătatea ar trebui să fie mereu pe primul loc, iar faptul că îi ceri să vă testaţi amândoi nu ar trebui să fie un motiv de discuţii sau ceartă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *