Sex-simbolul de la Bollywood se face că plouă: Iulia? Care Iulia?!

Ştiri calde de tot, spre fierbinţi, ne parvin dinspre însoritele Indii, dragi bârfitori şi, mai ales, bârfitoare amatoare de poveşti siropoase de amor şi despărţiri crâncene. După o perioadă în care presarilor li s-au tocit pixurile, iar paparazilor li s-au aburit lentilele tot stând la pândă după tabieturile mega-starului Salman Khan, uite că actorul indian i-a lăsat pe toţi cu gura căscată, de nici noi nu mai ştim când joacă roluri lacrimogene şi când e în viaţa cea de toate zilele.Salman_Khan

Chestionat recent de presarii indieni despre relaţia cu blondina ieşeancă Iulia Vântur, Salman s-a cotit după cireş (sau după bambus, ca să ne încadrăm în peisaj), zicând că n-a avut nicio treabă cu vedeta de la Pro, dând de înţeles că nici măcar nu ştie cum o cheamă exact. „Iulia who?”, s-a arătat mirat Salman Khan, atunci când jurnaliştii i-au spus-o p-aia dreaptă,  încercând să tranşeze o dată pentru totdeauna o poveste sentimentală care, la un moment dat, părea să se lase cu răni adânci.

Nu mai contează că presa de pe cel puţin două continente i-a văzut deja luaţi, însuraţi şi împreună mutaţi prin vilele luxoase din Mumbay, că blonda era să rămână fără job-ul de la Pro din cauza indianului cu aere de bărbat fatal. Iulia_Vantur_1Nu mai contează nici măcar scandalul iscat în familia megastarului, nu mai contează nici măcar că Iulica a locuit, dacă ar fi să dăm crezare presei, chiar în casa lui Khan ăl bătrân, acesta fiind, se pare, principalul opozant al relaţiei dintre cei doi porumbei.

Că între timp şi-a mai băgat coada şi „micul Mozart”, că unii au speculat vrute şi nevrute, bine că s-a termnat cu bine, cum ar spune românul…

Că, la o adică, să se bucure şi ochi noştri de aşa frumuseţi blonde, nu numai indienii, nu?! Că noi, ca ieşeni, nu dăm răspunsuri idioate atunci când suntem întrebaţi cine-i Salman. Salman? Care Salman?! Huoooo! Mare om, mic caracter!

Mumbay Times

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *