Sexul gemenilor așteptați de George Clooney și soția sa, Amal, a fost dezvăluit!

Chiar dacă George și Amal Clooney nu au declarat până acum în mod oficial că vor deveni părinți, vestea a ajuns totuși la urechile jurnaliștilor prin intermediul familiei și al prietenilor celor doi. Mama lui George a dezvăluit acum câteva zile și sexul bebelușilor pe care Amal îi va naște la începutul acestei veri.

Amal și George sunt extrem de norocoși și fericiți întrucât vor avea o fetiță și un băiețel. „Va fi câte unul din fiecare! Da, un băiat și o fată, asta mi-au spus”, a mărturisit Nina, mama lui Clooney.

„Ce minunat! Soțul meu și cu mine suntem foarte entuziasmați.” Viitoarea bunică nu știe încă ce nume vor purta nepoțeii. „Nu știu ce nume au ales. Aceasta este treaba lui George și a lui Amal.”, a mai spus aceasta.

Se pare că celebrul cuplu și va mări familia în luna iunie, atunci când cei doi vor deveni părinți pentru prima oară. Vestea sarcinii a fost confirmată de către o apropiată a cuplului, Julie Chen, care a anunțat în direct, săptămâna trecută, că cei doi vor avea gemeni.

SURSA:viva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *