În sfîrșit, Roxana Ciuhulescu spune de ce a divorțat de Mihai Ivănescu!

Dupa 10 ani de casnicie, Roxana Ciuhulescu si Mihai Ivanescu au hotarat sa se desparta. In urma cu doua saptamani, cei doi au fost la notar si au semnat certificatul de divort, reusind sa se inteleaga asupra programului de vizita al fetitei lor, Ana Cleopatra. De asemenea, Roxana s-a mutat din vila in care locuia impreuna cu sotul ei.

Divortul a fost pe cale amiabila, insa Roxana Ciuhulescu abia acum a vorbit despre motivele care au dus la despartirea lor. Invitata luni seara in emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Roxana a facut marturisiri din viata de cuplu, dar si ce probleme au avut cei doi care, in final, au dus la separare.

„Cele mai frumoase lucruri s-au întâmplat în primele luni, apoi a venit pe lume copilul. La el la serviciu s-au schimbat niște lucruri, a primit o funcție mult mai mare, pe care, din punctul meu de vedere, nu a știut să o gestioneze din punct de vedere al familiei. Au fost niște repercusiuni nu doar atunci, ci și în continuare. Am tot respectul pentru el, este un manager foarte bun. La serviciu este cel mai bun, cred. Nu s-a însurat cu job-ul, mai avea și familia. Recunosc, și eu am jumătate din vina! Întotdeauna e așa. Vina este a amândurora, îmi asum și eu. Nu a vrut să plec în Afghanistan, eu am fost încăpățânată și a două zi m-am urcat în avion, nu voia să sar din elicopter, una-altă. Am făcut mereu tot ce m-a tăiat capul. Recunosc, am greșit!”, a marturisit Roxana la emisiunea lui Teo Trandafir.

Roxana Ciuhulescu si Mihai Ivanescu s-au casatorit in 2007, iar cei doi au impreuna o fetita in varsta de 9 ani.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *