Show erotic la nunta lui Cristi din Banat! Invitatii s-au delectat cu momente desprinse din filmele pentru adulti

Cristi din Banat si iubitul sau, Rafaelo, si-au unit destinele. Cei doi au organizat o petrecere cu mare fast intr-un restaurant de fite din Capitala.

Evenimentul nu a fost lipsit de show-uri erotice, parca prea multe pentru o astfel de petrecere. In fata invitatilor s-au derulat mai multe numere de streaptease, atat pentru femei cat si pentru barbati.

Una dintre cele care au incitat audienta au fost Daniela, dansatoarea care a participat si la “Romanii au Talent” si care s-a jucat la propriu cu focul, imbracata doar intr-o pereche de bikini minusculi.

Nu stim cat de incantati au fost mirii de acest numar, dar cert este ca invitatii care au asistat la desfasurarea lui nu si-au putut lua ochii de la blonda dezbracata.

Cel care a oficializat ceremonia a fost Viorel Lis, fostul primar al Capitalei. Evenimentul a fost unul plin de emotie, in timpul caruia cei doi miri au schimbat juraminte fierbinti.

A recunoscut ca e gayCristi din Banat si iubitul sau au recunoscut ca traiesc o poveste de dragoste si isi doreau sa se casatoreasca in Spania, pentru ca in Romania este interzis mariajul intre doi oameni de acelasi sex.

„L-am cunoscut pe Rafa prin serviciul meu pe care il am acolo, am o mica firma de curatenie. A auzit de firma asta, ca dau de lucru si a venit…I-am aratat videoclipul, filmarile mele.. Nu l-am angajat, ne-am si despartit intre timp. Am avut un spectacol la Timisoara, am plecat si l-am lasat doua luni, acolo, in Spania. Despartirea a fost in timpul sarbatorilor de iarna, si ne-am impacat de Paste„, a spus Cristi din Banat.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *