Show-ul „Uite cine dansează”. Au început deja înțepăturile între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu!

După ce s-a aflat că Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin vor împărţi aceeaşi emisiune, “diva de la Monaco” s-a grăbit să anunţe în presă, în cadrul unui interviu, că a fost întrebată dacă este de acord cu acest lucru, răspunsul ei fiind că nu are nimic împotrivă.

CANCAN.RO a aflat că lucrurile nu au stat aşa cum le-a prezentat Mihaela Rădulescu. Când vreodată cea mai importantă staţie de televiziune din România cere voie unei vedete într-un format să aducă şi altă vedetă?!

Surse din PRO TV susţin că “Diva de la Monaco” nu a fost întrebată dacă este de acord să apară împreună cu Andreea Marin în aceeaşi emisiune. Este angajată pe un salariu şi îşi joacă rolul potrivit contractului, nimic altceva. Mai mult, declaraţiile făcute de Mihaela Rădulescu după ce s-a anunţat în presă că cele două vor colabora în cadrul show-ului “Uite cine dansează” au inflamat spiritele în interiorul PRO TV, producătorii emisiunii şi conducerea postului fiind deranjaţi de afirmaţiile “Divei de la Monaco”.

Lucrurile în realitate stau chiar complet diferit, Mihaela fiind norocoasă că a prins şi acest sezon. Se luase în calcul înlocuirea acesteia cu o altă prezentatoare din multiple motive: scandalurile pe care le-a declanşat (atacul complet imprudent la comunitatea LGBT şi altele), necesitatea de a avea un format fresh cu prezentatori fresh, dar şi alte motive.

Sursele citate ne-au declarat că, înainte de a decide ca Mihaela Rădulescu să prezinte mega-show-ul, conducerea PRO TV a negociat cu alţi prezentatori şi că “diva de la Monaco” a avut noroc să prindă acest contract, înţelegerea fiind parafată după ce nu s-a ajuns la un acord cu celelalte nume contactate în prealabil.

”Am fost întrebată dacă sunt de acord. Evident, am zis da fără rezerve. La muncă sunt colegă perfectă, acolo nu e nevoie să fim şi prieteni, ci să tragem toţi în aceeaşi direcţie, musai a succesului profesional. Eu aşa am văzut mereu lucrurile, pentru asta am fost mereu apreciată şi respectată de toţi cei cu care am lucrat şi lucrez”, a declarat Mihaela Rădulescu după anunţul că ea şi rivala sa, Andreea Marin, vor colabora în cadrul emisiunii-concurs “Uite cine dansează”

Andreea Marin a vorbit cu eleganţă, aşa cum a obişnuit, despre viitoarea colaborare cu Mihaela Rădulescu. „Nu ne-am întâlnit încă, dar din perspectiva mea vă puteţi aştepta doar la normalitate, maturitate şi profesionalism. Nu ştiu ce vor să vadă alţii, dar ştiu ce pot eu să ofer: eleganţă în atitudine şi concentrare pe ce am eu de făcut. Rolul juraţilor e foarte important în acest show şi îmi asum faptul că prioritatea mea e să-mi canalizez atenţia asupra concurenţilor şi să comunic bine cu juriul. Fiecare om din această echipă mare, sunt convinsă, va pune umărul pentru ca, împreună, să creăm un succes”, a declarat “Zâna Surprizelor”.

Rivalitatea dintre Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin este ultracunoscută şi datează de ani buni. Pe lângă “lupta” dintre cele două pentru a fi preferate de către telespectatori, în relaţia rece dintre acestea a contribuit şi faptul că ambele vedete TV au fost căsătorite cu cântăreţul Ştefan Bănică Jr.

Mihaela Rădulescu a fost desemnată prezentatoarea mega-show-ului “Uite cine dansează” de la PRO TV, în timp ce Andreea Marin va fi unul dintre juraţii emisiunii. Alături de Andreea Marin, din juriul show-ului vor mai face parte Mihai Petre, Florin Călinescu şi Gigi Căciuleanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *