Si-a iertat sotul, dupa ce i-a facut o surpriza! Uite in ce ipostaze sexy s-a fotografiat „Spintecatoarea de la morga”, in pat!

N-a facut un secret ca nu se mai intelege bine cu sotul ei, dar Sarbatorile i-au adus „Spintecatoarei de la morga” o surpriza de proportii. Tatal copiilor ei a reusit sa o impace, cei doi fotografiindu-se in ipostaze intime, in propriul pat.

 

Dupa ce, o perioada, si-au vorbit doar de dragul copiilor si au incercat sa pastreze o relatie cat se poate de normala, Mihaela, cunoscuta drept „spintecatoarea de la morga” si sotul ei, Laurentiu, au revenit la sentimente mai bune, mult mai bune.

 

Cei doi au uitat de problemele de cuplu si au petrecut un weekend romantic

Cei doi au uitat de problemele de cuplu si au petrecut un weekend romantic

Escapada romantica tinuta in secret 

Cel care a facut pasul cel mare spre aceasta impacare a fost chiar Laurentiu. Barbatul a pus la cale o escapada romantica, insa a incercat sa tina secret totul. Sub pretextul ca merg in oras alaturi de un cuplu, pe care ii urmeaza sa il naseasca, Mihaela s-a vazut cu tatal copiilor ei. La plecare insa, barbatul i-a specificat ca nu vor pleca spre Centrul Vechi, ci ca au ca destinatie un hotel select din Predeal, unde se vor bucura unul de celalalt. Asa ca, tot weekend-ul, cei doi au avut parte de clipe romantice ,semn ca au recuperat timpul in care au stat despartiti. Si nu au ezitat sa se fotografieze in ipostaze romantice, cei doi sugerand ca sunt goi, in asternuturi.

 

Mihaela si Laurentiu s-au fotografiat in ipostaze provocatoare

Mihaela si Laurentiu s-au fotografiat in ipostaze provocatoare

 

Si-au rezolvat toate problemele de cuplu 

In cele trei zile cat au stat la Predeal, Mihaela si Laurentiu au avut suficient timp sa-si dea seama ca inca se iubesc ca la inceputul relatiei si ca nu au nici cel mai mic motiv sa se separe unul de celalalt. Se pare ca cei doi si-au rezolvat toate problemele pe care le-au avut si ca sunt pregatiti sa formeaze din nou o familie unita, alaturi de cei doi copii pe care ii au.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *