Și Leonard Doroftei vrea să emigreze! Spune că nu mai are din ce trăi!

Fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei, trece prin momente dificile şi ameninţă că va emigra, după ce autorităţile din Ploieşti au decis închiderea localului pe care acesta îl deţinea în oraşul natal.

Motivul? Pub-ul fostului pugilist, acum în vârstă de 47 de ani, era amplasat într-o clădire cu risc seismic ridicat, iar oficialităţile au decis evacuarea.

Doroftei cere o altă locaţie, astfel încât să-şi poată continua activitatea. „Am înţeles că nu se poate aici, dar ajutaţi-mă să nu mor de foame”, spune Doroftei, precizând că afacerea respectivă reprezintă singura sa sursă de venit.

„Nu cer luna de pe cer! Îi rog pe cei care au putere de decizie în Ploieşti să mă ajute. Să facem un contract pe un an de zile pentru un spaţiu cât de mic în care să-mi continui activitatea. Măcar să-mi termin contractele cu furnizorii. Am înţeles, nu se mai poate aici, dar ajutaţi-mă să nu mor de foame. Vă roagă Leonard Doroftei, cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti! Am o stradă şi o sală de sport în Ploieşti care-mi poartă numele, dar mor de foame! Am fost aruncat ca o măsea stricată!„, a declarat Doroftei pentru Libertatea.

SURSA:prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *