Şi-a mărit bustul în mare secret! Primele imagini cu noii sâni ai Adelinei

Adelina Pestriţu adoră să fie în centrul atenţiei, iar pentru asta trebuie să arate cât mai bine posibil. Vedetei nu îi este teamă de operaţiile estetice, aşa că, din când în când, apelează la medicii de specialitate pentru a face o schimbare. CANCAN.ro a aflat că Adelina Pestriţu s-a ”tunat” recent.

Adelina Pestriţu nu mai era mulţumită de mărimea bustului ei şi a decis să-şi pună silicoane. CANCAN.ro a fotografiat-o pe vedetă pe străzile Capitalei, după ce a ieşit din sediul unei bănci.

Adelina Pestriţu şi-a pus silicoane.
Adelina Pestriţu şi-a pus silicoane.

În imagini, Adelina Pestriţu era îmbrăcată într-o fustă roz şi o cămaşă albă prin care se poate observa că bustul ei este mai mare. O perioadă de timp, vedeta trebuie să poarte o bustieră specială, aşa că deocamdată nu îşi poate etala sânii prin ţinute provocatoare. Adelina a recunoscut că nici Speak nu se poate bucura de ei deocamdată.

Adelina Pestriţu şi-a pus silicoane.
Adelina Pestriţu şi-a pus silicoane.

”O să recunosc. Nu trebuie să mă ascund. Am făcut o operaţie de mărire a bustului şi încă sunt în perioada de recuperare. De asta mă deplasez mai greu. Nu se bucură de mărimea bustului meu nici Speak deocamdată”, ne-a declarat Adelina Pestriţu.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *