ŞOC TERIBIL pentru Ilie Năstase. A fost la un PAS DE MOARTE!

Brigitte (38 de ani), soția lui Ilie Năstase, a fost la un pas de moarte. A trecut printr-o mare cumpănă a vieții și spune că trăiește acum doar datorită credinţei și îngrijirii medicale de care a avut parte în ultimele săptămâni.

Probleme de sănătate ale Brigitte Năstase au apărut în ultimele trei zile ale turneului de la Roland Garros, unde a fost prezentă alături de soțul ei. “Am acuzat dureri puternice în spate, în partea dreaptă, și am început să scuip sânge închegat. În prima fază nu am mers la medic. Dar când l-am externat pe Ilie după operația de hernie inghinială, mi-am zis că nu strică să fac și eu un tomograf.

ilie-nastase-brigitte-sfat-logodna-1

În urma acestui examen de la computerul tomograf, medicii nu mi-au mai dat voie să părăsesc spitalul. Mi-au spus că, dacă mai întârziam puțin, riscam să mor. Am fost diagnosticată cu embolie pulmonară, cu apă la plămâni și cu infarct pulmonar.Practic au descoperit două cheaguri de sânge pe plămân. Timp de o săptămână am fost monitorizată pe aparate, iar medicii au fost foarte atenți la fiecare lucru în parte. Dar eu cred că trăiesc acum datorită credinței mele a faptului că m-am rugat tot timpul la Dumnezeu, eu fiind o persoană foarte credincioasă.

 

Chiar și medicii mi-au spus că trăiesc pentru că Dumnezeu mă iubește cu adevărat”, a explicat Brigitte pentru Sportnews.ro. Cu puțin timp înainte de convorbirea telefonică purtată cu noi, lui Brigitte tocmai ce îi fusese scoasă branula de pe mână. “Aș putea spune că nu mai am nici o venă de pe mână întreagă. Acum important este că sunt sănătoasă și stau în picioare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot!”, a explicat Brigitte pentru

 

Sursa: sportnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *