Sorin Bălănescu îşi deschide post de televiziune

Scandalagiul Bălănescu s-a prins că afară a venit iarna şi vremea nasoală o să-i atace reumatismul galopant, achiziţonat de la atâtea proteste solitare prin faţa bârlogului lui Gheorghe Nichita şi se gândeşte serios să protesteze de la pupitru. Ideea de mic mogul cu bască i-a venit pe când se afla la vânătoare de mistreţi, iar o alică era să-i julească posteriorul.

“M-am săturat să protestez ca un paranoic în faţă la Primărie, aşa că voi găsi o altă modalitate de a-l ataca pe Gigi, direct din interior. De săptămâna viitoare, îmi voi deschide televiziune. O să se cheme <Moldova TV> şi, în calitate de mogul, o să mă duc să mă acrediteze Nichita ca să pot face scandal la şedinţele de Consiliu Local”, a spus Bălănescu prin târg.

Presari, păzea că vine mogulul! Se aude că salariul va fi facultativ iar în fişa postului va exista obligativitatea purtării de pancarde şi intimidare a primarului, prin înjurături de dulce. În loc pixuri şi camere de luat vederi, angajaţii Moldova TV vor primi minicamere, camuflate în bormaşini, cătuşe, pistoale şi frişca din tort. Mai mult, a fost pregătir deja şi mesajul care să propulseze, în campania electorală din vară, noua structură media-politică:
„Să-ţi fie ruşine, Sorin Bălănescu!”
La mai mare…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *