Soția lui Mutu are numai vorbe bune pentru fostul fotbalist

Sandra și Adrian Mutu pregătesc intens două dintre cele mai importante evenimente din viața lor, nunta și botezul micuțului Tiago. În timp ce o echipă de profesioniști dirijați de viitoarea mireasă se ocupă ca totul să fie gata până pe 15 octombrie, părinții micuțului Tiago sunt interesați, spre exemplu, de achiziționarea celor mai noi accesorii care să-i ajute în creșterea celui mic.

Într-un astfel de moment i-am fotografiat și noi zilele trecute, unde i-am luat la întrebări despre noua lor viața în 3. ”Nu pierd nopți. Am alăptat la început și atunci, într-adevăr, dormeam mai puțin. Îmi este foarte bine pentru că am ajutor din partea mamei, avem și o bonă internă care stă în permanență cu noi. Astfel reușesc să o scot la capăt pentru că, trebuie să recunosc că nu este deloc ușor.”, explică Sandra Mutu, cea de-a treia soție a Briliantului. ”În plus, am ajutor de la Adi care chiar se implică în programul fiului nostru!”, continuă bruneta.

mutu-1Pe de altă parte, pentru Adrian Mutu, aflat deja la a patra experiență ca tată de nou-născut, lucrurile s-au schimbat mult: ”Este o diferență foarte mare între mine, tată la 20 de ani și acum. Sunt un părinte mult mai matur, mult mai experimentat. Este adevărat, mă implic în programul lui Tiago, acum ceva mai puțin pentru că este foarte mic și stă mama lui mai mult cu el. În câteva luni, însă, vom începe să avem din ce în ce mai multe lucruri de făcut împreună și sper să-l iau cu mine la stadion”, explică fostul fotbalist.

Sandra și Adrian Mutu au devenit părinții micuțului Tiago, primul lor copil împreună, pe 14 aprilie, la o clinică particulară din București. ”Tiago este superb, se transformă de la o zi la alta, în fiecare zi ne bucurăm de ceva nou, pentru că este perioada în care apar noutăți de la zi la zi. Nu putem decât să savurăm fiecare clipă pentru că vor trece destul de repede și nu se vor mai întoarce”, povestește cu mândrie frumoasa mămică. Cei doi îndrăgostiți s-au logodit pe 1 ianuarie 2016, chiar de ziua Sandrei, pe plajă în Cuba, având alături câțiva prieteni apropiați.

Aceasta este cel de-al treilea mariaj pentru fostul fotbalist. Adrian Mutu s-a căsătorit în 2001 cu Alexandra Dinu, care i-a dăruit și primul copil, pe Mario. Cei doi au divorţat în 2003, pentru ca în 2005, atacantul să se însoare pentru a doua oara, de data aceasta aleasa fiind modelul dominican Consuelo Matos Gómez. Din această căsătorie au rezultat doi copii, Adriana, născută în 2006, și Maya Vega, venită pe lume în 2008. Căsătoria dintre cei doi s-a încheiat cu un divorț în 2013.

SURSA;ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *