„Sotia mea imi facea sex oral!” Ce a descoperit un barbat la nevasta lui l-a socat!

Miturile despre sexul care se “stinge” de dupa casatorie se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie. Marturisirea unui barbat care a luat taurul de coarne si s-a adresat unui specialist va anula insa multe dintre ele!

“Am fost casatorit timp de cinci ani si, treptat, sotia mea a refuzat sa mai faca sex ora. Ma simt ca o momeala, iar cand am rugat-o sa faca a gasit pretexte mereu cum ca nu are starea de spirit necesara sau alte scuze. Ce ar trebui sa fac?”, se adreseaza un barbat unui specialist, pe nume Samantha Rodman, care colaboreaza cu Huffington Post.

Aceasta sustine ca, intr-adevar, la fiecare inceput de relatie, femeile sunt mai entuziasmate de partidele de sex si dorncie sa experimenteze, iar pentru unele a face sex oral este echivalentul cu a face o vizita unui dentist!

Trist, dar adevarat.

Principalele sfaturi pe care Samantha le da celor care se confrunta cu astfel de situatii sunt urmatoarele:

1. Spune-i direct ce vrei! Spune-i ca ti-e dor de acele momente si ca ai vrea sa le repete.

2. Umbla-i la sentimente! Incearca sa afli daca te mai gaseste atractiv, poate asta poate fi unul dintre motivele pentru care nu o mai face.

descărcare (2)

3. Gandeste-te daca ii raspunzi cu aceeasi moneda sau doar tut e bucuri de aceste placer care ar trebui sa fie reciproce.4. Fa o analiza asupra intregii tale relatii si vezi daca sunteti fericiti in general, cu exceptia acestui detaliu. Poate aceasta “baeriera” deriva din alte probleme ale relatiei si nu va dati seama.

5. Libidoul ei ar putea avea probleme, iar atunci imaginatia ei ar putea functiona facand analogii care sa-I provoace repulsii. Cum ar fi de exemplu sa se gandeasca ca ar manca o lacusta!

6. Incearca sa-ti reduce pretentiile daca vrei sa-ti salvezi relatia! Daca altadata sexul oral se intampla de doua-trei ori pe saptamana, acum invata sa apreciezi si odata-de doua ori pe luna!

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *