Sprint spre fustele madamei Udrea

• o cârcă de zvonuri de la PDL

La vremea când Relu devenea vedetă mediatică, iar la PSD se vorbea despre rezultatul cunoscut al unor alegeri, Traian Băsescu băga dihonia în peleiștii locali. Răzgândescu a dat-o iarăși la întors și a zis Sprint spre fustele madamei Udreacă va rămâne în politică. Motivul oficial e acela că l-a speriat inactivitatea pensiei. Acuma noi știm că frica de inactivitatea dintr-o celulă îl motivează de când a vândut flota pe nimic, dar chiar așa de proști ne crede? E limpede că a dat un semnal cum că atunci când va pleca de la Cotroceni va veni lângă iubirea (doctrinară) a vieții lui, lângă Elena Udrea.

Ce mai freamăt, ce mai zbucium în teritoriu! Surse demne de încredere ne-au spus că rectorul Mitică își freacă mâinile de bucurie fiindcă se știe că el are mare dexteritate în a evolua politic pe sub fuste, de când i-a condus o croitoreasă campania electorală. La fel și fostul deputat Spânu, strategul politic care prognoza că USL nu avea nicăieri majoritate. Se știe că cei (vai ce cacofonie!) doi au fost aproape de Boc, de omul care acum o vede pe Elena Udrea ca pe o salvare a PDL.

De partea cealaltă, Movilă și Surdu privesc fără a le vine a crede la ce rachetă a luat Blaga la ureche. Fiindcă mișcarea prezidentului, vorba ministresei Pivniceru, spune de fapt că nu îl interesează decât Udrea. Nu și partidul, care a experimentat dealtfel chiar în campanie tot felul de  blagadenumiri și culori. Păi dacă n-a reușit onor domnul colonel Surdu să se aleagă de sub pulpana luptei anticomuniste, dacă e și fără Băsescu, riscă să nu-l mai asculte nici măcar babele alea care din cauza vârstei îl confundă cu ilustrul și mult mai capabilul său frate, Dumnezeu să-l ierte!

Ca totul să fie complet, aripile PDL plecate și ele să se ascundă în peisajul brun al dreptei românești speră că anunțul lui Băsescu este de fapt semnalul că are de gând să se alăture lui MR Ungureanu, ceea ce îl face pe fostul prefect Tomașeschi să se umfle în pene mai ceva ca un curcan.

Una peste alta, ne bucurăm de jocurile de glezne din PDL. În fond, sportul nu a făcut rău nimănui, iar răzgândelile, plocoșeniile, amantlâcurile și micimile de zi cu zi ne fac și pe noi să mâncăm o pâine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *