Spune adevarul despre concertele din Colectiv! Unul dintre supravietuitori rupe TACEREA! “Am fost 575 de oameni, nu 400!”

Constantin Ionut Sorin este unul dintre tinerii care au avut sansa sa supravietuiasca in urma tragediei din Colectiv, in seara de 30 Octombrie. Tanarul a povestit cu groaza prin ce a trecut si dezvaluie amanunte incredibile despre clubul groazei.

Data de 30 octombrie va ramane pentru vesnicie drept una dintre cele mai negre zile ale Romaniei. In seara zilei de vineri, peste 350 de persoane se aflau in clubul Colectiv, la lansarea celui de-al doilea concert al trupei Goodbye to Gravity.

Nu era pentru prima data cand Ionut Cosntantin mergea la un concert in Colectiv, motiv pentru care, acesta ne-a dezvaluit faptul ca in club s-au organizat concerte la care au participat si 575 de oameni si nu doat 400 cati au fost in seara tragediei.

“Atunci cand tavanul a luat foc, am fost tras de mana de un prieten si am inceput sa fug spre iesire, unde erau mare parte din oameni, cand am ajuns in dreptul usii am fost blocat si am cazut pe jos si am fost calcat in picioare pana au inceput sa cada si altii peste mine si am ramas blocat sub mormanul de oameni pana au venit locatari si au inceput sa scoata oamenii de deasupra mea pana au ajuns la mine si m au scos. Am leziuni la spate. Am mai fost la un concert de genul acesta in Colectiv si au fost mult mai multi oameni atunci. Nu 400 cum s-a spus acum. Nu stiam ca in acte, capacitatea clubului este de 80 de oameni la masa sau ceva de genul. Atunci cand am mai fost, Initial au fost anuntate 500 de bilete. Ulterior s -a suplimentat cu inca 75, plus membrii organizatori si angajati”, a posvestit Ionut

 

50 de oameni s-au stins din viata in urma tragediei.

Procurori au aratat ca prin ontractul de inchiriere echipament si spatiu, incheiat in 30 octombrie, intre SC Club Colectiv SRL şi SC Digidream SRL (formaţia Goodbye to Gravity), s-a stabilit ca trupa sa nu plateasca suma pentru chirie daca la concert participă minim 400 de persoane. Tragedia a omorat 50 . Intrarea la acest concert a fost libera, iar accesul in club s-a facut incepand cu ora 20.30. Incendiul, in urma caruia au decedat 50 de persoane şi alte aproape 200 au fost rănite, s-a declanşat la ora 22.32, de la artificiile amplasate pe stâlpii clubului.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *