Ştefania Bălan s-a întors cu capul sus de la „Miss Princess“!

Deşi nu a câştigat niciun premiu, Ştefania Bălan este extrem de mulţumită şi de mândră de faptul că a fost la Praga şi a reprezentat România într-un mod onorabil la ,,Miss Princess Of The World”.

,,Am dat tot ce a fost mai bun în speranţa că voi câştiga, dar a fost un concurs în care unele au pierdut şi altele au câştigat. Cert este că am rămas cu o experienţă minunată şi cu amintiri la fel de frumoase”, ne mărturiseşte Ştefan Bălan.

În prima zi a avut o şedinţă foto, urmată de deschiderea oficială a concursului, acestea fiind o introducere în lumea ,,Miss Princess Of The World”.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Fetele nu au fost neglijate deloc, fiind o echipă formată din oameni deosebiţi, care au avut grijă de ele în permanenţă. Şi ca în orice competiţie, a trebuit să dea totul, oboseala punându-şi amprenta după câteva zile.

Concursul a constat în mai multe probe, printre care defilare în costum naţional, creaţia unui designer din ţara de provenienţă, defilare în costum de baie, rochie de seară şi creaţiile unor designeri cehi.

A fost organizat şi „Miss Talent“, care s-a desfăşurat cu o seară înaintea galei finale.

,,Referitor la celelalte concurente, am format un grupuleţ, ne-am distrat împreună, am trăit momente frumoase, dar nu am uitat că suntem într-o competiţie. Experienţa dobândită mă face fericită şi sunt sigură că mă va ajuta enorm în viitor”, ne mai spune tânăra care a ţinut să le mulţumească celor care i-au acordat încredere şi i-au oferit şansa de a participa la un asemenea concurs.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *