Stimulenţii sexuali

Produsele naturiste sunt cele mai căutate în ultima vreme, deoarece foarte multă lume încearcă să găsească alternative la medicamente clasice.

„Stresul, fumatul şi alimentaţia deficitară sunt principalele cauze ale apariţiei unor disfuncţionalităţi sexuale. Tocmai pentru a preveni asemenea probleme sau pentru a-şi mări performanţele sexuale, din ce în ce mai mulţi bărbaţi apelează la stimulenţii sexuali, cu efect imediat“, ne-a spus angajata unui magazin de tip Plafar.

Aşa se explică faptul că astfel de produse sunt în topul vânzărilor la magazinele naturiste din Iaşi. Maraton-ul şi Proherb-ul sunt cele mai căutate. De exemplu, cutia cu patru capsule de Maraton costă 35.70 lei, iar cea de Proherb 161.20 lei.

Dar, oare, mai are vreo importanţă preţul, când te gândeşti la efecte? Cu siguranţă răspunsul este unul negativ.

Foarte bine se vând săpunurile şi deodorantele naturale, tratamentele pentru păr şi cremele anticelulitice. Asta pentru că, femeile au grijă de frumuseţea şi de corpul lor. Şi, cum stresul şi anxietatea îşi lasă amprenta din ce în ce mai mult, foarte căutate sunt şi produsele împotriva acestor afecţiuni.

Principalul motiv pentru care lumea cumpără produsele naturiste este acela că, în general, nu produc efecte secundare, iar preţurile sunt suficient de accesibile. Asta nu înseamnă că ele pot fi consumate fără a consulta prospectul sau specialistul pentru a nu avea parte de surprize. Cazuri s-au mai întâlnit…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *