Știți de unde este condusă România? Dacă nu, vă spune clarvăzatoarea Maria Ghiorghiu !

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, care a susținut că a prevăzut atacul sângeros de anul trecut de la Nisa și seismul devastator din Italia,  susține că SUA și Rusia se pregătesc de război.

Aceasta a scris, pe blogul său, că i s-a  arătat că va izbucni un război nuclear. “Toată lumea fierbe în aceste clipe.   SUA și Rusia sunt gata de război. Fiecare parte crede că are dreptate, dar nu este așa. (…) Doar șefii de state, cei mai puternici în armamente de tot felul, inclusiv nucleare,  vor să-și testeze armele, fără să țină cont că vor muri și oameni nevinovați. (…) Iată ce spunea un glas, chiar astă noapte, în timp ce scriam aici, pe blog: «România ! Vocea României nu se mai aude ! Vocea României nu mai există !».  Clipă în care vedeam cum dinspre Apus, de la Pământ, au început a se ridica multe avioane cu botul ascuțit ca o săgeată, cred că erau avioane de luptă (…) Cerul se făcuse din zi noapte; atât de multe erau și se îndreaptau cu mare viteză spre Răsărit”, a precizat clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu.

Acesta a adăugat că țara noastră “este condusă din afara granițelor, adică de SUA și Bruxelles”. Ea a continuat: “Dragii mei, să nu ne fie teamă de cel de-al Treilea Război Mondial.   România va fi înconjurată de un cerc de foc”.

SURSA:ziarulring.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *