Știți unde locuiesc Walter și Raluca Zenga? O să vă minunați!

Chiar dacă trăiește în Dubai, într-o casă pe plajă, Raluca Zenga nu lipsește în nici o vară din România. Totuși, Raluca împreună cu soțul ei, Walter Zenga, și cei doi copii ai lor Samira și Walter Jr. nu se gândesc să se întoarcă definitiv pe plaiuri mioritice.

Walter-si-Raluca-Zenga-667x1024„Venim în România în vacanța de vară și ne simțim foarte bine cu copiii, avem aici familia și cei mai buni prieteni, sunt o mulțime de evenimente cool și de excursii de făcut, la munte și la mare, dar nu avem planuri să ne mutăm înapoi în țară, ne-am acomodat de minune în Dubai unde trăim de 6 ani.”, ne-a declarat, în exclusivitate, Raluca.

Raluca și Walter Zenga s-au cunoscut în aeroport, la Milano, au călătorit cu acelaşi avion şi în timpul zborului s-a înfiripat şi povestea lor de dragoste. Relația a început în 2003, în perioada în care italianul antrena echipa românească de fotbal FC Naţional. Un an mai târziu cei doi s-au cununat civil, iar nunta au făcut-o în 2009 la un restaurant de la Bran. Raluca și Walter Zenga au doi copiii și deocamdată nu se gândesc să își mărească familia.

PATA3347-1024x683“Deocamdată ne este bine în această formulă, Dumnezeu ne-a binecuvantat cu o fetiță și un băiețel, doi copii minunați care ne bucură sufletul în fiecare zi! Noi suntem un cuplu și o familie iubitoare de distracții, de călătorii spontane, ne place să trăim viața din plin… așa că vrem să profitam la maximum de ceea ce are lumea de oferit, acum că avem copiii mai maricei și cu energia necesară pentru a explora neobosiți toate colțurile planetei!”, ne-a mai spus Raluca.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *