Stomatologie vs Modeling

Oana Cucoveica

Oana Cucoveica

Ce legătură există între modeling şi stomatologie?

La prima vedere, nimic. Însă pentru Oana Cucoveică, o tânără pasionată de modeling, care a ales medicina dentară ca profesie, pasiunea pentru frumos şi dragostea de oameni s-a îmbinat întotdeauna armonios şi va fi aşa… până la sfârşitul lumii.

,,Nu m-am apucat de stomatologie din dorinţa de a mă îmbogăţi. Dacă doream să mă îmbogăţesc, rămâneam la FEEA şi plecam în America cu Work & Travel. Nu cred că banii sunt cei mai importanţi în viaţă. Important este să ajungi la acel stadiu de comoditate financiară”, ne spune Oana, care crede în clinicile în care pacienţii sunt preluaţi de o echipă de specialişti şi nu de un singur doctor şi de aceea nu se gândeşte la un cabinet individual.

Ea recunoaşte că facultatea pe care o urmează este una grea, însă crede că sunt motive întemeiate pentru asta:

,,E vorba de viaţa unui om şi nu de un ceas, iar dacă îţi place să faci tot timpul câte ceva, dacă îţi place competiţia, dacă simţi că ai puterea de a schimba lumea, atunci nu este o facultate grea. Acest lucru depinde de fiecare caracter în parte”.

Pentru Oana bijuteriile dentare sunt un „must have” şi sunt îndrăgite chiar şi de vedetele de la Hollywood. Dacă ai şi o dantură perfectă, o bijuterie îţi face zâmbetul cu mult mai strălucitor.

,,Anul acesta au fost în vogă steluţele şi, bineînţeles, tatuajele dentare. În România, cele mai cerute sunt diamantele mai mult sau mai puţin preţioase”, adaugă Oana.

Tânăra consideră că, atât pentru modeling cât şi pentru stomatologie, trebuie să ai tărie de caracter, ambiţie şi perseverenţă, pentru că sunt două domenii în care excelezi doar dacă o faci din pasiune. Aici se face diferenţa.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *