Sub duş, Lăcătuş şi Prunea au făcut strategia de promovare

CSMS Iaşi nu a bătut pe nimeni în cinci amicaluri disputate în Antalya, în perioada de pregătire dinaintea începerii returului Ligii secunde. Să nu credeţi că mediocritatea în care se scaldă echipa nu le preocupă pe cele două vedete de la club, antrenorul Marius Lăcătuş şi preşedintele Florin Prunea. Recent, cei doi au avut o discuţie relaxată, la duşuri, despre situaţia echipei. Cu urechea lipită de uşă, reporterul Bârfei de Iaşi a reuşit să afle amănunte.

Marius Lăcătuş: Florine, înţeleg ce vrei să spui. Vrei să ţin posesia cât mai mult pe dreapta.
Florin Prunea: Categoric. Trebuie să schimbi flancurile mereu, altfel îţi iese o strategie strâmbă.

Bun, dar dacă cursul jocului mă obligă să schimb acţiunea pe stânga, unde găsesc o breşă confortabilă, ce fac?
O muţi pe stânga. Laşi cei doi fundaşi centrali să respire şi tragi centrul atacant mai spre centru stânga. Dacă el face pe nebunul şi vrea neapărat pe stânga, lasă-l acolo.

Bine, dar tu vorbeşti în ipoteza că atacantul meu ar avea o alonjă superioară adversarului. Eu îi cam cunosc pe cei din ligă şi cred că mă aflu undeva pe la mijlocul clasamentului în ceea ce priveşte detenta atacantului central.
Acum asta e, cum l-ai antrenat, aşa îl ai. Ştiu eu un preparator fizic din China care poate face nişte exerciţii de stretching fenomenale. Ţi-l face cât o girafă. Cămătaru era mic copil, îţi spun eu.

Hm, o să încerc. Adevărul e că mă impun tot mai greu în vestiar.
Cum, mă? Tocmai tu, căruia ţi se spune Fiara?

Păi nu ţi-am spus, că fiara nu prea mai e vitezista de pe vremuri.
N-o mai ţine în cuşcă. Scoate-o la iarbă verde, dă-i jăratec să mănânce. Lasă-i libertate de mişcare între linii. În cât timp face suta de metri?

Eh, uneori îi ia şi jumate de oră. La sprint oboseşte, abia dacă leg două-trei pase pe lateral. Rareori reuşesc să o bag în aţe.
Măi, Marius, ok. Te ajut. Uită-te la vârful meu de atac. Dacă vrei, ţi-l dau cu împrumut, sezonul ăsta. Dar să mi-l dai la final, că la vară mai am şi eu nişte meciuri de jucat, pe plajă, la nudişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *