Surpriză pe plajă, la NUDIŞTI! Cine e vedeta!

La cei 23 de ani ai săi, Sara Sampaio este unul dintre cele mai apreciate modele de lenjerie intimă şi costume de baie. Originară din Portugalia, şatena este o prezenţă constantă în prezentările Victoria’s Secret şi Calzedonia, farmecul său fiind testat chiar şi pe… pinguini!

Portuguese model Sara Sampaio poses in this photoshoot for Victoria`s Secret lingerie collection

Cu un zâmbet cuceritor şi un corp tonifiat, Sara este una dintre cele mai căutate modele pentru prezentările Victoria’s Secret şi Calzedonia, portugheza apărând în numeroase campanii publicitare. De asemenea, apaiţiile sale din „Sports Illustrated” au fost printre cele mai apreciate de publicul masculin.

Irgendwie sehen wir nie so sexy aus, wenn wir in der Badewanne sitzen. Wo hat denn das "Victoria's Secret"- Model Sara Sampaio die Maske und die Gurkenscheiben gelassen? Naja, kommt wohl auch etwas besser, wenn man sich fuer die Vogue Spain abllichten laes

Iar farmecul său a fost „fost” testat, de curând, şi pe… pinguini! Sara a postat pe contul său de Instagram o poză în care apare topless, pe o plajă, alături de pinguini. „Poţi să te întorci, vară! Serios…”, a scris modelul în dreptul fotografiei.

Portuguese model Sara Sampaio poses in this photoshoot for Victoria`s Secret lingerie collection

 

Sursa:one.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *