Tata în arest, fiica la distracție!

Cancan.ro  publică, în exclusivitate, imagini cu fiica lui Cristian Boureanu, după scandalul în care fostul parlamentar a fost implicat recent. Surprinzător, fiica lui Boureanu nu a părut deloc afectată de situaţia grea prin care trece tatăl ei, aflat în arest preventiv şi rămas fără mai mulţi dinţi, după ce a fost lovit de un poliţist.

boureanu-2Fiica lui Boureanu a făcut-o lată la Breeze: a băut alcool, a fumat şi chiar s-a urcat pe mese! În ciuda faptului că tatăl ei trece prin momente foarte dificile, a fost foarte binedispusă, aşa cum se vede în imaginile pe care le difuzăm în premieră.

 Cristian Boureanu a fost dus la o clinică de stomatologie după ce şi-ar fi pierdut şapte dinţi în urma conflictului cu poliţistul pe care l-a lovit şi care a ripostat cu un croşeu.

Scandalul lui Boureanu cu oamenii legii a fost intens mediatizat. După ce Poliţia Rutieră a oprit maşina în care se aflau Boureanu şi iubita lui, Laura Dincă, fostul parlamentar a început să îi înjure pe oamenii legii, după care a lovit un poliţist în zona inghinală. Acesta a reacţionat imediat şi l-a lovit pe Boureanu cu pumnul în barbă, politicianul căzând lat pe asfalt. După ce şi-a revenit, Boureanu a fost dus într-o secţie de poliţie, acolo unde a fost reţinut, ulterior primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În timp ce se afla în arestul Poliţiei, Boureanu a cântat o melodie de vitejie, „Kalinka”  şi a făcut yoga.

Ceea ce încearcă să se stabilească este dacă Boureanu a fost bătut şi în secţia de poliţie. Un martor din spitalul în care a fost transportat Boureanu după incident, Nicoleta, susţine că fostul parlamentar Cristian Boureanu nu avea nimic atunci când a sosit la unitatea medicală.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *