Terom Z defilează în liga secundă

Carmen Amariei

Carmen Amariei

Înfiinţată în această vară, formaţia Terom Z a bifat un nou succes în Divizia A de handbal feminin. Echipa finanţată de controversatul om de afaceri Florin Zamfir a învins pe Universitatea Stiinţa Bucureşti cu scorul de 42-20 (18-10), în etapa a V-a a eşalonului secund, şi conduce Seria A, fiind din ce în ce mai aproape de promovare.

Disputată în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, partida a fost un adevărat spectacol făcut de ieşence, care au obţinut un succes pe deplin meritat.

La finalul partidei, antrenoarea Victorina Bora s-a declarat mulţumită de randamentul ofensiv al echipei, dar nu şi de faptul că apărarea a încasat 20 goluri de la o echipă slabă.

„Sunt mulţumită, în primul rând, pentru punctele câştigate. Am marcat multe goluri, dar cred că este nepermis să iei atâtea goluri. Urmează un meci tare la Bucureşti, cu o echipă mult mai puternică. Mai avem de lucru la relaţiile de joc, pentru că nu suntem încă o echipă omogenă”, a spus Victorina Bora.
Finanţatorul echipei, Florin Zamfir, a apreciat faptul că, deşi au întâlnit un adversar mult mai slab, elevele Victorinei Bora au dat dovadă de profesionalism şi au câştigat de o manieră categorică:

„A fost un meci uşor, cu un adversar facil, dar pe care noi l-am tratat cu toată seriozitatea. Am făcut un meci bun şi o bună propagandă pentru iubitorii handbalului feminin din Iaşi. Echipa este pe un drum bun şi am încredere că vom ajunge la barajul de promovare in Liga Natională”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *