TILI NICULAE face din nou mărturisiri cutremurătoare! ”Faptul că fetiţa mea a venit pe lume este o minune!”

Deşi necazurile s-au ţinut lanţ în viaţa ei, Tili rămâne o optimistă desăvârşită. În urmă cu zece ani a fost diagnosticată cu psoriazis, o boală a pielii, iar anul acesta a pierdut o sarcină.

“Toate cred că se întâmplă cu un scop. Eu am aflat când am pierdut sarcina că sufăr de trombofilie. Eu când am născut-o pe Sofia aveam această boală şi nu ştiam. Faptul că ea a venit pe lume e o minune pentru că puteam să mor ori eu, ori copilul în burtă. Am fost iubită de Dumnezeu şi am vrut să îmi scriu drama pe blogul meu, tocmai ca femeile să meargă la analize şi să descopere, asta pentru că multe au această boală şi habar nu au”, a povestit Tily pentru revista Ciao.

Pentru a putea să-şi aducă fiica pe lume, Tily a trecut prin momente dramatice.
Pentru a putea să-şi aducă fiica pe lume, Tily a trecut prin momente dramatice.

Pentru a încerca să uite de durerea pricinuită de pierderea sarcinii, pe care a trăit-o în urmă cu câteva luni, va pleca alături de soţul şi fetiţa ei, Sofia, în Italia, în vacanţă. “Nu vreau ca ce am trăit eu să afecteze în vreun fel familia mea aşa că în această vacanţă vreau să ne bucurăm de timpul petrecut împreună, să râdem, să ne simţim bine, mai ales că fetiţa mea a fost operată la ochişori pentru că având ochii deschişi la culoare avea predispoziţie spre ulcioare şi ulterior a facut salazion şi a trebuit să intervenim chirurgical, iar acum este foarte bine”, a mai spus ea.

Tily Niculae îşi adoră fiica.
Tily Niculae îşi adoră fiica.

În momentul de faţă, după tot ce a trăit, un al doilea copil nu reprezintă o prioritate pentru Tily. “Încă merg la control să desluşesc ce înseamnă cu adevărat această trombofilie din punct de vedere al medicamentaţiei. În vacanţa pe care o să o am în Italia nu am plănuit să rămân însărcinată, mai ales că dacă Sofia şi soţul meu nu îmi cereau, eu nu mai făceam al doilea copil pentru că pe mine sarcina şi naşterea mă sperie şi am o teamă. Am ajuns la concluzia că sarcina este o loterie”, a conchis ea. Tily Niculae a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul Roxanei din serialul “La Bloc’’, de la Pro TV.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *