Tolea a facut-o din nou! Luptatorul s-a casatorit cu un iepuras Playboy la care au poftit mii de barbati!

Dupa ce s-a despartit de Magda Ciumac, abonata la emisiunile lui Dan Diaconescu, Tolea si-a gasit fericirea in bratele unei brunete pe care a luat-o si de sotie!

Dupa petreceri cu dezmat, dosare penale si batai care l-au trimis dupa gratii, celebrul Tolea Ciumac s-a facut barbat de casa din nou. Ajuns in atentia publica din cauza fostei sale sotii, Magda Ciumac, care a a vrut sa afle o tara intreaga despre neintelegerile ei cu fostul luptator, s-a despartit de ea fara prea multe regret, chiar daca la mijloc era si un copil pe care Tolea il iubeste.

Magda Ciumac si-a dedicat tot timpul fiului pe care il are din casnicia cu Tolea, Sasha

Magda Ciumac si-a dedicat tot timpul fiului pe care il are din casnicia cu Tolea, Sasha

Si-a gasit fericirea in bratele unei alte brunete, Alina Rotaru, care a pozat in toata splendoarea ei intr-o cunoscuta revista pentru barbati.

Desi il cunostea pe Tolea dinainte sa implineasca 18 ani, relatia celor doi a inceput a devenit in scurt timp foarte serioasa, cu atat mai mult cu cat la mijloc a aparut si un copil. Un baietel pe care Tolea si-a dorit sa-l boteze tot Sasha.

Mireasa a fost ravasitoare

Un singur lucru le mai lipsea, iar acesta s-a intamplat weekend-ul trecut. Tolea a luat-o de mana pe Alina si au mers la ofiterul starii civile, unde s-au casatorit!

Imbracata cu o rochie rosie foarte sexy, in care a lasat sa se vada bustul generos care l-a ravasit si pe sotul ei, Alina a atras toate privirile la ceremonie, ce-i drept, una foarte retransa la care nu au fost invitati decat membrii familiei si prietenii foarte apropiati.

 

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *