TOPUL BÂRFELOR: 15 dintr-o lovitură

 1. Încă nu a ajuns la Iași nicio doză de vaccin antigripal. Eh, o să ajungă la primăvară, când n-o să mai fie nevoie de ele.
 2. Un tip din Hârlău a fost prins tranșând mistrețul proaspăt braconat. La câtă salmonella se găsește acum în pui, doar nu voiați să braconeze cocoși de munte?
 3. Deputata Bogdănici și Cătălin Moroșanu (foto) au dansat de 2.000 de euro într-o seară. Le trebuiau 35.000 pentru o șeniletă. Din două una: fie colegii de partid nu au ”sifonat” destul cât au fost la putere, fie s-au zgârcit cu gândul la alegerile viitoare. CU 2.000 de euro nu poți să iei niciun ATV la mâna a doua. Halal partid.
 4. 80 de mașini de lux au fost furate la Iași și trimise prin diverse țări din UE. Mai țineți minte bancul cu “Vizitați România! Mașina dumneavoastră e deja acolo”?
 5. Un cetățean din Târgu Mișto a ajuns în comă la spital, după ce a căzut de la înălțime. Nu, nu e 1 aprilie! În Târgu există și blocuri.
 6. Fenechiu nu a avut apărător la primul termen al procesului său în fața ultimei instanțe posibile. N-a fost nicio șmecherie. Pur și simplu niciun avocat cu bun-simț nu mai are curajul să îl apere.
 7. După aproape un an de așteptare, au venit banii pentru programul de transplant de la Parhon. De când cu criza, și șpaga se dă după.
 8. S-a asfaltat pe Independenței. Nu de alta, dar prea se mergea bine pe-acolo. Asfaltul oricum o să sară până la primăvară.
 9. Fenechiu dă în scris că Ponta nu va candida la președinție încă 10 ani. Ghinion, coane! Ăsta poate te-ar fi grațiat.
 10. S-au înmulțit vagabonzii din Iași. La ultima numărătoare erau 400. Acum, sunt 600. Mda, și numărul parlamentarilor a crescut cam la fel.
 11. Vreți să nu vă mai conteste nimeni licitațiile? Împărțiți cașcavalul. Enviro, Eky-Sam și Transporturi Auto Botoșani și-au luat fiecare câte o treime din drumul Iași-Botoșani.
 12. S-a publicat o hartă cu zonele în care drumurile se vor înzăpezi iarna asta. Ar mai trebui și o hartă cu zonele unde este semnal la mobil, pentru cei care n-au apucat s-o cumpere pe prima.
 13. Primăria numără șanțurile din oraș. Nu mai bine așteptați până la primăvară, să numărați la pachet și gropile?
 14. Ted Construct, ăia de-au contestat mai multe licitații la CJ, a prins un contract de 1,3 milioane lei pe drumurile județene. Palidă compensație pentru purcoiul de 16 milioane prins de alții la deszăpezire.
 15. Răzbunarea lui Bachus, la poalele mănăstirii. Un sătean din Hadâmbu a murit în fața crâșmei, înecat cu pâine și cârnați. Omul uitase că băutura este temelie și că pâinea nu se folosește decât în combinație cu spirtul. Mănăstirea a fost doar de decor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *