Topul celor mai frumoase locuri din lume in care poti trai cu bani putini

Profesiile liberale sunt tot mai numeroase, iar cei care aleg sa faca bani pe aceasta cale asociaza adesea munca de acasa cu calatoriile in jurul lumii.

Daca iti surade si tie ideea, iata cateva tari in care poti trai foarte bine din banii putini pe care ii obtii din activitati independente. Thailanda este prima destinatie de acest tip si nu intamplator se afla printre preferatele nomazilor. Aici ai parte de o clima calda si umeda, de plaje imense si de mancare delicioasa; chiria nu te costa mai mult de 300 de dolari, iar pentru utilitati vei plati mai putin de 70 de dolari lunar. O alta destinatie asemanatoare este Vietnam, tara celebra pentru padurea tropicala si plajele idilice pe care le viziteaza mii de turisti anual. Aici, chiria pentru o luna costa in jur de 300 de dolari, iar utilitatile sunt chiar mai ieftine decat in Thailanda, incadrandu-se in suma de 50 de dolari.
Daca iti doresti un loc plin de incarcatura istorica si spirituala, trebuie sa stii ca in India vei gasi cazare cu 150 de dolari pe luna, iar facturile te vor mai costa, in medie, inca 40. Aici vei avea acces la deserturi si celebrele rauri, dar si la mancarea delicioasa a localnicilor.

Poate parea o imagine trucata, dar nu este. In Thailanda, apa cristalina si plajele reprezinta deliciul turistilor

Poate parea o imagine trucata, dar nu este. In Thailanda, apa cristalina si plajele reprezinta deliciul turistilor

Daca iti doresti ceva mai salbatic, te poti bucura de jungla din Nicaragua pentru doar 150 de dolari pe luna. Utilitatile te vor mai costa inca 40, insa daca esti pasionat de sporturi nautice, trebuie sa stii ca este una dintre destinatiile preferate ale surfSurferi din toata lumea viziteaza Nicaragua, tocmai pentru ca este un adevarat paradis pentru cei care practica sporturi maritimeerilor din toata lumea.

Surferi din toata lumea viziteaza Nicaragua, tocmai pentru ca este un adevarat paradis pentru cei care practica sporturi maritime

In cazul in care visezi sa escaladezi muntii si padurile subtropicale, Nepal iti sta la dispozitie cu versantii Himalaya si cu una dintre cele mai reusite experiente safari. Chiria aici costa 90 de dolari pe luna, iar utilitatile nu depasesc 30 de dolari.
Daca iti doresti sa ajungi intr-un loc din care o calatorie pana in Singapore nu costa decat 20 de dolari si care totodata iti pune la dispozitie cea mai spectaculoasa padure tropicala din lume, fa-ti bagajele pentru Malaezia. Vei putea inchiria o locuinta cu 220 de dolari pe luna, iar pentru utilitati vei plati mai putin de 50.
Visezi la vulcani si la o viata lipsita de griji? In Bali te costa mai putin de 75 de dolari pe luna sa iti angajezi o menajera si un sofer. In plus, chiria aici nu depaseste 350 de dolari, iar pentru utilitati vei scoate din portofel mai putin de 40 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *