Transformarea uluitoare a celei mai dotate femei din politica! A ajuns o caprioara dupa ce arata ca un urs!

Ancuta Carcu, fosta subalterna a lui Coneliu Vadim Tudor, a reusit sa slabeasca incredibil dupa ce s-a vazut la televizor si si-a dat seama ca depasise proportiile normale.

Considerata pana nu de mult una dintre cele mai sexy prezente din scena politica, Ancuta Carcu a decis sa se retraga din politica dupa ce a fost facuta ca la usa cortului chiar de catre mentorul ei, Corneliu Vadim Tudor. Sexy PRM-ista, cum a fost supranumita, nu a lasat insa situatia asa si a cerut ca “tribunal” sa fie tras la raspundere in instanta, ceea ce s-a si intamplat.

Judecatorii au decis ca Vadim sa-I plateasca despagubiri de 1.000 de lei, o suma derizorie, care va fi insa contestata. Ancuta Carcu vrea sa obtina 100.000 de euro la Vadim!

Cum a reusit sa slabeasca

Pana atunci, insa, ea isi concentreaza atentia asupra bunastarii ei si si-a luat o vacanta pe care o petrece departe de tara, impreuna cu familia, si nu cu veun iubit, cum ar fi normal pentru o femeie atat de sexy.

Ancuta a reusit sa slabeasca spectaculos

Ancuta a reusit sa slabeasca spectaculos

“Nu am iubit, sunt aici cu familia, fratii mei si cainii”, a transmis Ancuta Carcu din vacanta in care isi incarca bateriile. Cu siguranta acum ea nu mai are nicio jena sa se afiseze in costume de baie, dupa ce a slabit uluitor, de la 90 de
kilograme, la circa 60 de kilograme, cu foarte mult sport.

Ancuta a cantarit pana nu de mult 90 de kilograme

Ancuta a cantarit pana nu de mult 90 de kilograme
Desi avea forme rubensiene, fosta subalterna a lui Vadim nu s-a ferit sa se afiseze imbracata sumar

Desi avea forme rubensiene, fosta subalterna a lui Vadim nu s-a ferit sa se afiseze imbracata sumar

Chiar si-asa, dupa ce corpul s-a retusat dupa atata efort, bustul ei a ramas la fel de generos.

Pusa la zid de Vadim si Becali

Desi are 29 de ani, in vara anului trecut, Ancuta Carcu a trecut prin focurile examenului de Bacalureat, pe care l-a picat.
In 2012, Ancuta Carcu a decis sa candideze pentru Camera Deputatilor. Nu a reusit, iar in 2013 a reusit sa intre in gura lui Gigi Becali si Vadim Tudor, ambii fiind sanctionati cu amenda.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *