Trei pedelişti dau târcoale Noii Republici

Săturaţi probabil de politicile lui Traian Boc, trei pedelişti vor să prindă rădăcini în… Noua Republică. Fostul viceprimar Gabi Grigore, consilierul local Cătălin Toma şi simplul membru Ştefan Chiriac au putut fi observaţi, deunăzi, la primul eveniment organizat de mişcarea lui Mihail Neamţu la Iaşi.

“M-am dus pentru că am vrut să văd în mod direct ce se discută, dar nu am auzit nimic nou”, a spus ofticat Grigore, după întâlnire, care a opinat că target-ul stabilit de Neamţu, respectiv câştigarea electoratului din marile oraşe, ar fi o greşeală.

“Ei sunt mai degrabă în zona romantică”, a adăugat fostul viceprimar.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Descălecarea noilor republicani la Iaşi nu a atras prea multă lume la Hotelul Unirea, doar câteva zeci de suflete “înghesuindu-se” să asculte principiile vehiculate de Neamţu. Cu toate acestea, Neamţu spune că, la Iaşi, s-a coagulat deja o echipă, iar 200 de persoane şi-au manifestat simpatia faţă de noul proiect politic. Deşi nu a fost prezent la întâlnire, sursele noastre spun că cea mai importantă personalitate care va adera la mişcare va fi rectorul UMF Vasile Astărăstoae, în momentul când Noua Republică va deveni partid, fapt programat pentru primavara anului viitor.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *