Tristețe mare și șuvoaie de lacrimi în dealul Copoului! Începe să bată vîntul prin buzunarele lui Prunea

O ştire caldă ne dă fiori pe spate în aceste zile, dragi bârfitori de pe coclaurii celor şapte coline. Nu e vorba despre creşterea şomajului, nici despre faptul că Iaşul rămîne cu tot mai puţini medici şi afacerişti de valoare, pândiţi care de gânduri de bejenie, care de securea falimentului. Slavă Domnului, deocamdată nimeni nu se speteşte muncind, aşa că nu plînge nimeni din acest motiv.

Alta este pricina plânsetelor care se aud în aceste zile prin Iaşi, dar mai cu seamă prin dealul Copoului. E vorba de zvonurile tot mai insistente privind blocarea conturilor la cambuza fotbalului, acolo unde tartor şef este Florică Prunea. Ce e mai trist este că ştirea asta vine taman Ziua Bărbatului sau, mă rog, a celor 40 de pahare. Cum se impacă băutura fără meci? E cam ca micul fără muştar.

Prin urmare, ne aşteptăm ca în zilele următoare să vedem lacrimi curgând şiroaie pe Copou. Nu neapărat din partea iubitorilor de fotbal, că ăştia se orientează rapid pe televizor sau pe internet, unde chiar au ce vedea. Mai degrabă, lacrimile vor năpăpdi obrazul lui Prunică şi a restului filfizonilor plătiţi baban pentru datul în fiţe prin cluburi şi mai puţin pentru alergatul după băşica umflată…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *