Un îndrăgit comic român o spune pe șleau:”Pînă la 28 de ani, muream de foame!”

Mugur Mihăiescu (49 ani) a ajuns în momentul de față unul dintre cel mai bogați actori din România, însă această stabilitate financiară o are doar de câțiva ani. Până să ajungă la pragul vârstei de 30 de ani, Garcea abia dacă putea supraviețui de la o zi la alta. Din fericire, actorul a învățat cum să investească fiecare ban câștigat.

„Îți trebuie foarte mult timp să reușești. Noroc, foarte mult noroc și inconștiență. Eu le-am trăit pe toate în momentul potrivit, la timpul potrivit, cu bagajul de intelect potrivit. Cu bagajul de talent adaptat și potrivit. Toate au fost și s-au potrivit.Banii mi i-am făcut târziu. Adică până la 28 de ani muream de foame, fizic. Sala mea era mersul pe jos, fuga după tramvai și plânsul de foame. Astea au fost vremurile”, a declarat Mugur Mihăiescu.

Garcea-Mugur-Mihaescu-16559-Mediafax_Foto-Dragos_Cristescu-685x1024Potrivit declaraţiei de avere, membrul trupei Vacanţa Mare este o persoană înstărită. Din 2002, actorul are o casă de 867 mp în Pipera cu un teren de 1.901 mp. De asemenea, actorul a mai achiziţionat şi două parcele de teren alăturate, una de 280 mp, poziţionată intravilan, şi una de 553 mp, situată extravilan, în Delta Dunării. Mugur Mihăescu a explicat că a făcut aceste achiziţii pentru a-şi face o ”căsuţă de vacanţă decentă” în Deltă, care nu va fi folosită în scop turistic, conform b365.ro.

În 2008, Mugur, cunoscut pentru rolul poliţistului Garcea, a cumpărat o motocicletă Harley şi o şalupă Bayliner 195. Un an mai târziu, el şi-a achiziţionat două autoturisme, un Audi A5 şi un Volkswagen Golf, dar şi o şalupă model Nitro Z7. Actorul se mai poate mândri cu bijuterii şi ceasuri în valoare totală de 300.000 euro, pe care le-a cumpărat între anii 1994 şi 2012.

Mugur Mihaiescu n-a mai aparut în vreun spectacol alături de colegul său, Radu Pietreanu, din 2013, când au trâmbițat relansarea grupului Vacanța Mare (după patru ani de pauză). Mugur Mihaiescu apare în continuare în serialul de televiziune produs pentru Kanal D și în pastilele umoriste de pe pagina oficială Vacanța Mare de pe internet, însă principala sa preocupare o reprezintă localurile sale din Centrul Istoric.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *