Vă era dor de Adelina Pestrițu? Un pic de răbdare! În curînd revine pe sticlă!

Adelina Pestrițu revine în televiziune după o perioadă lungă în care fanii au putut-o admira doar pe rețelele de socializare, blogul ei sau pe Youtube.

După despărțirea de Kanal D și de postul de prezentatoare al emisiunii „WOW Biz”, Adelina s-a retras din televiziune și s-a axat mai mult pe proiecte personale, proiecte de imagine sau pe călătorii. Dar așteptarea a luat sfârșit pentru fanii vedetei pentru că, în curând, o vor putea urmări din nou într-o nouă emisiune.

Potrivit paginademedia.ro, UPC urmează să lanseze un proiect prin intermediul unei aplicații, iar Adelina va avea o emisiune bazată pe sfaturi de înfrumusețare, fiind unul din domeniile pe care vedeta le stăpânește foarte bine.

Nu va fi singura care va fi protagonista unui serial TV. Cătălin Botazatu va reveni și el cu un reality show despre cum arată o zi din viața lui, iar Anna Lesko va avea o emisiune în care va oferi sfaturi femeilor însărcinate, dar și despre cum să te întorci la vechea siluetă după naștere.

Foarte încântată, Adelina a și postat un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Ne vedem în curând”, iar fanii au fost foarte încântați că o pot urmări de acum și pe micile ecrane.

În prezent, Adelina Petrițu se ocupă de blogul său, edamagazine.ro, dar și de canalul de Youtube, „Eda Video Blog”.

SURSA:viva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *