Vă era dor de Mihai Mitoșeru? Un pic de răbdare și îl veți vedea din nou pe sticlă!

Încă o vedetă îndrăgită din showbiz se alătură echipei Kanal D începând din această toamnă. Mihai Mitoşeru a semnat cu postul Kanal D şi va putea fi urmărit în show-ul „Super Potriveala”, alături de celelalte vedete din panelul orchestrat de Jorge, prezentatorul emisiunii.

Mihai Mitoşeru este om de televiziune şi actor apreciat, care a apărut de-a lungul timpului, ca invitat sau în calitate de prezentator, în diverse  emisiuni difuzate de posturi importante din România.

Prezentator al unor show-uri precum „Super Bingo Metropolis”, „Tele Eurobingo Show”, actor în spectacole de televiziune, dar şi de teatru (a jucat alături de Vasile Muraru şi Nae Lăzărescu, la Teatrul de Revistă Constantin Tanase), Mihai Mitoşeru este o prezenţă plină de energie şi optimism, în orice context apare în faţa publicului.

„Mă simt foarte bine în mijlocul echipei Kanal D, sunt oameni deschişi, foarte buni în profesia lor. Cu siguranţă, vom face împreună lucruri frumoase, asta se va vedea şi pe <sticlă>. Îmi place Kanal D!”, a spus Mihai Mitoşeru.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *